Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Serisinin Satışları 65 Milyonu Geçti


    Microsoft'un Xbox kanadındaki en önemli silahlarından Halo, 2001 senesinden beri FPS piyasasında önemli rol oynuyor. Firma bugün itibariyle yaptığı açıklamayla beraber serinin satışlarında yeni bir noktaya gelindiğini duyurdu.
 
    Belirtilenlere göre Halo serisinin satışları 65 milyonluk barajı geride bıraktı. Geçtiğimiz senenin Ekim ayında bu sayı 60 milyon olarak açıklanmıştı. Halo: The Master Chief Collection'ın da çıkışıyla beraber serinin satışlarında bir seneden kısa bir sürede 5 milyon artış yaşandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo Halo: Master Chief Collection Master Chief 343 Industries Microsoft Xbox One
CoD: Black Ops 3'ün Betası 5 Günlüğüne PS4'e Özel Olacak İlk İki Assassin's Creed'in Yapımcısı, EA Çatısı Altında Yeni Stüdyo Kurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

F355 Challenge

15.7.2015 05:12:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr Halo hem Senaryosuyla hem Multiplayerıyla bu konseptdeki fps oyunları tartışmasız en iyisi ki çok büyük bir kitlesi var. Halo Reach'in sonu kadar etkileyici bir sonu olan oyun hatırlamıyorum.
O son harbiden bir başkaydı. [spoiler=1676010775]Mission: Survive[/spoiler] Halo serisi ilk 3 oyununu ve ODST'yi dahil ederek konuşuyorum, en sevdiğim seridir ve oynadığım en iyi ikinci FPS'dir. Fizikler, yapay zeka, senaryo, MC-Cortana falan her oyunun defalarca oynadım vakit olsa 10 kere daha sıkılmadan oynarım. Multiplayer'ı zaten ayrı bir efsane, binlerce saat başından kaldırmadı çocukluğumuzu heba ettik elimizde 360 gamepad'iyle. Ama seri şu an öyle boktan bir noktaya geldi ki üzülmemek elde değil. Dördüncü oyunda seri tamamen başka bir noktaya kaydı, serinin nerdeyse merkezinde oturan denilebilecek karakterlerden vazgeçildi, MC'yi olmadığı biri gibi göstermeye çalışarak saçma sapan bir iş yapıldı. Halo sadece bir video oyunu değil, çizgi romanlarıyla, animeleriyle, soundtrackleriyle, kitaplarıyla kocaman bir evren ve 343 bu evrenin özünü umursamadan kendi kafasına göre işler yaparak seriyi mahvediyor. Halo 4'ten her anlamda nefret ettim Halo 5'ten de en ufak bir umudum yok, belki 4 kadar leş olmazsa multisi oynanabilir. Bu kadar sağlam bir serinin bu kadar salak işlere alet edilmesi gerçekten çok üzücü. 343 gibi acemi bir firmanın Bungie gibi bir firmanın yerini tutamayacağı en baştan belliydi. Hala oynamamış olan varsa Halo'yu oynamak çok basit ucuzdan bir 360 kapın 1-3-4'ü oynayabilirsiniz 360'da, 2'yi de ofis işleri için kullanılan bir PC'de rahatlıkla oynarsınız. Herkese sonuna kadar tavsiye ederim.

freshmind

14.7.2015 16:44:30

0
Reach gibi bir oyun daha gelir mi acaba

exent4246o

13.7.2015 21:56:09

+4
Halo hem Senaryosuyla hem Multiplayerıyla bu konseptdeki fps oyunları tartışmasız en iyisi ki çok büyük bir kitlesi var. Halo Reach'in sonu kadar etkileyici bir sonu olan oyun hatırlamıyorum.

Attila the Great

13.7.2015 21:45:26

0
Şanına yakışır bir satış rakamı. Gerçek bir exclusive.

tvdoynr

13.7.2015 21:41:05

0
Çok güzel seri hakkediyor

the clicker1

13.7.2015 21:33:53

+1
Halo 3 ve 4 hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biri oldu bence bu seri çok daha fazlasını hak ediyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: The Master Chief Collection
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız