Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach'in Yeni Harita Paketi "Defiant" mı?

Haritadaki büyük Covenant gemisi dikkat çekiyor.

     Halo serisinin en önemli olaylarından biri olan Reach'in düşüşünü, Halo: Reach'te mükemmel bir şekilde karşımıza çıkaran Bungie, oyun için ilk harita paketini geçtiğimiz aylarda çıkarmıştı. Oyunun yeni harita paketi ise duyurusundan çok önce sızdırılmışa benziyor.
 
     Dedikodu niteliği taşıyan bu habere göre aşağıdaki ekran görüntüleri oyunun yeni harita paketine ait. Halo Destiny adlı sitenin haberine göre bu ekran görüntüsü dışında harita paketi ile birlikte oyuna “Condemned,” “Unearthed,” ve “Highlands” adlı haritalar eklenecek.
 
     Bu bilgilerin ortaya çıkmasından sonra Microsoft, Halo Destiny adlı siteye bilgileri kaldırması yönünde bir uyarı göndermiş. Tabi sitenin kapalı konuma geçmesine kadar resimler başka Flickr olmak üzere bir çok kaynağa ulaşmış bile. Bu durum henüz resmiyet kazanmayan haberin doğru olabileceğini ortaya koyuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Joystiq Halo: Reach Xbox 360 Bungie Microsoft 343 Industries FPS
Sega ve Namco Oyunları Apple Store'da İndirimde CoD: Black Ops, Avusturalya'da da Birinci

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız