Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2'den Yeni Video ve Bilgiler

Guild Wars 2'nin Boss savaşları demolarda gördüğümüz üzere heyecanlı geçecek gibi duruyor.
 
     MMO kitlesi tarafından büyük merakla beklenen Guild Wars 2'den yeni haberler geldi. Yapımcı ArenaNet, bir sonraki MMORPG'si ile oyuncuların yeni yetenekler kazanırken kasıyorlarmış gibi hissetmeyeceklerini söyledi.
 
     Guild Wars 2'de yetenekler Silahlar ve Diğer (Heal gibi iyileştirme yetenekleri) olmak üzere ikiye ayrılıyor. Silah yeteneklerinizi silah kullanarak ve level alarak yükseltirken kendinizi sürekli aynı şeyleri yaparken ve aynı yaratıkları öldürürken bulmayacaksınız. Düşünülen sistem ile yetenekler hızlı bir şekilde açılacak ve karakteriniz seviye atladıkça gelişmeye devam edecek. Bu sistemin ana mantığı yetenekleri karaktere öğretmek ve onu sıkmamak. Bu esnada yetenekleriniz daha kapsamlı hale gelirken siz de onu daha iyi kullanmayı öğreneceksiniz ve en önemlisi bu sıkıcı bir duruma ulaşmayacak.
 
     Ayrıca verilen bilgilerin arasında karakter kişiselleştirmeye de değinilmiş. Çeşitliliğin arttığı kişiselleştirme için yeni bir video yayınlandı, bunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Game Booster ile PC Performansınızı Arttırın Söylenti: EA Origin'i Wii U'ya Özel Yapmak İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

clubberkay

14.11.2011 15:36:52

0
güzel bi oyuna benziyo.

BSC Misafiri

14.11.2011 13:24:02

0
yanlış düsünüyorsun RedTurkei arkadasım bence. cogu bu tarz oyunda herkesin ana mantıgı healerin ilk öldürüldügünde oyunu o takımın kazanacagıydı.mantıkende bakıldıgında healerin yardımı olmadan o takımın kazanması zordu gerci gw 1 i oynadıysan onda da degisik bi strateji vardı. 2. oyunda bu mantıgı tamamiyle kaldırmak istiyorlar hem istersen sen o yardımı suanda savarsırkende yapabilirsin. suanki haliyle bile cok farklı stratejiler kurmak gerekecek oyunda bence.

RedTurkei

14.11.2011 00:14:45

0
Tamemen pvp üzerine kurulu bir oyun, yeni dönemde çıkan f2p mmorpglerden farkı yok bence Healer ve Tank olmaması büyük kayıp, herkez adam kesmeyi sever ben adam kurtarmayı dayak yemeyi arkadaş heal yoksa tank yoksa bende yokum her karakterin heal vs gibi özellikleri olması Koyu anımsattı bence ondan esinlendiler onda olduğu gibi mage stafıyla warrioru evire çevire döverse şaşırmam, her neyse ben heyacanla bekliyordum ama su özellikleri öğrenince bana göre olmadığına karar verdim

TheMarksman

14.11.2011 00:04:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun birincisini oynamadım ama nedense bunu oynamak için can atıyorum. Belki de tek seferlik ödemeden kaynaklanıyordur ya da bahsedilen savaş sisteminden :) Karakter yapılandırması " yeterli " seviyede gibi geldi bana. Saygılar...
Aynen katılıyorum.

BSC Misafiri

13.11.2011 23:54:34

0
Bu oyunun birincisini oynamadım ama nedense bunu oynamak için can atıyorum. Belki de tek seferlik ödemeden kaynaklanıyordur ya da bahsedilen savaş sisteminden :) Karakter yapılandırması " yeterli " seviyede gibi geldi bana. Saygılar...

BSC Misafiri

13.11.2011 22:17:36

0
MMORPG İSTİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız