Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2'de Grawl Irkı Var

Kesinlikle ilginç bir ırk oldukları gerçek.

     Guild Wars 2 blogu güncellendi bu sefer blog Grawl ırkını konu alıyor. Grawl ırkı bildiğimiz gibi Guild Wars'da en aktif yaratıklardan biriydi ve Guild Wars 2'de de olacakları onaylandı.
 
     Grawl'lar maymun-insan karışımı bir ırk ve insanlardan daha büyük görünüme sahipler. Kıyafet olarak deriyi tercih ediyorlar ve metal silahlar ile bezenmişler. Grawl ırkının ilginç inançları var, inançları onları bir arada tuttuğu gibi birbirlerinden de ayırıyor aslında. Şamanlar aşırı derece dine düşkün ancak bu düşkünlük aralarında değişik gruplar oluşmasına da sebep oluyor. Bunun yanında yapımcıların eklediği bir kaç söz var. Grawl ırkı ilk defa Guild Wars Prophecies'in Alpha Test versiyonunda ortaya çıktıklarında aslında Trog olarak piyasaya sürüleceklerdi daha sonra bunun hikayeye olan etkisi göz önüne alınınca değiştirilmişler. Aynı zamanda yapımcılar bu ırkın oyunda çok ihmal edildiğini ve ilerde onları çok göreceğimizi de eklemiş.
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Twisted Metal için Herkese Açık Beta Yapılmayacak Aion'da Yeni PvP Nasıl Olacak?

RedTurkei

15.10.2011 15:34:19

0
Sayın başbakanımın dediiği gibi May mun it.....(1 minute engiliş meaili) Şaka maka heycanla bekliyorum ama beni heycanlandıran bir Irk olarak Gözükmedi gerçi her nekadar Maymunlar Cehenneminden Genaral Tade hayranı olsamda...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız