Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gearbox, Sega'nın İyi Niyetini mi Kullandı?

Aliens: Colonial Marines oyunu bekleyenlere şok yaşattı

     Aliens: Colonial Marines'in kötü bir oyun olarak değerlendirilmesi ve çoğu oyuncu tarafından öyle görülmesinden sonra bazı oyuncular hemen Sega'yı suçlamaya başlamıştı. Bu tür suçlamalara bizim sitemizde de rastlayabilirsiniz. Halbuki Sega sadece oyunun dağıtıcısıydı, yani oyunun lisansını almış, geliştiriciye maddi destek sunuyordu ve oyunu kutuluyordu. Oyunu geliştirmek, yani kaliteli veya kalitesiz yapmak Gearbox ile ilgili bir şeydi.
 
       Ortaya çıkan son söylentilere göre Gearbox Software, Sega'nın iyi niyetini kötüye kullanmış gibi görünüyor. Eski bir Gearbox çalışanı 2007-2008 yılları arasında Gearbox'ın önemli isimlerinin Aliens: Colonial Marines üzerinde çalıştığını, ardından da bu isimlerin Aliens projesinden alınarak Borderlands oyununa aktarıldığını söylüyor.
 
     Sega, bu durumdan haberdar olunca 2008 yılında neredeyse oyunu iptal ediyormuş, ama Gearbox ile görüşmelerden sonra oyunun geliştirilme süresi uzatılmış. Yani Sega, Borderlands'in geliştirilip bitirilmesini de beklemiş. Tabi Gearbox bu projeyi söz verdiği gibi hazırlamak yerine Borderlands 2'ye başlamış.
 
     Anlaşılan Gearbox Software küçük bir grubu Aliens: Colonial Marines'i geliştirmek için kullanmış ve TimeGate Studios gibi firmalara da oyunun geliştirilme aşamasının önemli bir bölümünü emanet etmiş. Zaten oyunun demo sürümüyle tam sürümü arasındaki fark da bundan kaynaklanıyor gibi görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Aliens: Colonial Marines PC PS3 Xbox 360 Wii U Sega Gearbox FPS
Şampiyonlar Liginde PlayStation 4'e Dair Bir İz Yerli, Crysis 3'ün Konsol Sürümü Hakkında Konuştu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

frukoman

20.2.2013 17:02:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri borderlands gibi rezalet bir oyunu yapan bir firmadan başka ne beklenilebilirdiki ? brothers in arms varken uğraştıkları şeye bak...
Borderlands'e rezalet diyorsan sen bitmişin, oyun falan oynama, son yıllarda basitleşen FPS'ler arasında kesinlikle bir nimetti bu oyun. Sen COD'unu oyna, etliye sütlüye karışma.

BSC Misafiri

20.2.2013 15:07:45

-2
borderlands gibi rezalet bir oyunu yapan bir firmadan başka ne beklenilebilirdiki ? brothers in arms varken uğraştıkları şeye bak...

BSC Misafiri

20.2.2013 12:07:21

0
Benim kızdığım nokta Xenamorph'lar oyunda olsa böyle 2-3 mermiyle ölücek bi varlık değil.Terminatör'ü düşünün tırla eziyorlardı yine altından kalkıyordu.Xenamorph'lar ölmekte ondan daha inatçıydı.Sadece Alev silahıyla ölüyorlardı.Aslında oyunda da zor ölselerdi korku-gerilim unsuru tavan yapardı.

BlackBeasT

20.2.2013 09:35:29

0
O zaman şöyle yapalım "Gearbox Software küçük bir grubu Aliens: Colonial Marines'i geliştirmek için kullanmış" Aliens: Colonial Marines geliştiren gruba PS1nin Alien Resurrection yapısı, hikayesi, bulmacaları ve korku unsurları beraber bunların yaptığı Aliens: Colonial Marines 15 yıl önceki kaplamaları ve animasyonları ile ezer.

smalsrol

20.2.2013 08:47:44

0
Çoğu oyuncu kutunun üstünde yazan firmanın oyunun yapımcısı olduggunu sanıyor malesef.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aliens: Colonial Marines ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız