Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIII-2'nin %90'ı Tamamlandı + Poster

FF 13-2 en çabuk tamamlanan FF oyunu olabilir.

     Aldığı Final Fantasy XIII-3 domain adresi ile geçtiğimiz günlerde kafalarımızı karıştıran Square Enix'ten Final Fantasy XIII-2 için önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre firmanın TGS fuarındaki en önemli oyunlarından biri olan FF 13-2, %90 oranında tamamlanmış.
 
     Ayrıca daha önce Japonya'da 2011 yılı içerisinde çıkacağı doğrulanan oyunun kesin çıkış tarihleri de TGS fuarında duyurulacak. Bu iki duyuru dışında oyun için bazı yeni detaylarda yayınlandı.
 
     Öncelikle FF 13'ün kayıtlarını saklayan oyuncular, FF 13-2'de bazı ekstralara sahip olacak. Bu ekstraların ne olacağı ise henüz belirtilmemiş. Muhtemelen TGS fuarında açıklanacaktır. Oyunda Valhalla bölgesinde gizemli bir karakter ile karşılaşacağız. Ayrıca Lightning'in de burada karşımıza çıkabileceği belirtiliyor. İndirilebilir içeriğe sahip olan oyunda FF 13'teki Crystarium sistemine benzer bir sistem kullanılacak. 150'den fazla yaratığın yer alacağı oyunda sahip olduğunuz Eidilon'larda kendi gelişim sistemine sahip olacak.
 
     Kırmızı Chocobo'ların yer alacağı oyunda gene onları sürebileceğiz. Zaman seyahati odaklı görevler yer alacak. Yeni karakterlerin TGS'de gösterileceği oyunun hikayesi XIII'e göre biraz daha kısa olacak. Ayrıca bu karakterlerden bazılarının oynanbilir olacağı belirtiliyor. Hikayede ise Sarah ve Snow'un henüz evlenmediği açıklanmış. 
 
     Oyun için ayrıca yeni bir poster yayınlandı. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
Electronic Arts, Syndicate'i Resmi Olarak Duyurdu Iron Brigade İçin Yeni İçerikler Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız