Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIII-2'nin %70'i Tamamlandı

Savaşabilirsin, değil mi?

     Final Fantasy serisi milyonlarca oyun severi peşinden sürüklemiş olsa da, seri son oyunları ile hayal kırıklığı yaratmaya başladı. Özellikle Final Fantasy XIII'ün oldukça çizgisel olması, iyi bir JRPG olmasına karşın Final Fantasy havasından oldukça uzak olması ve Square Enix'in satış politikası uğruna her oyununa Final Fantasy ismini vermesi, serinin hayranlarını umutsuzluğa iten başlıca nedenlerden sadece bir kaçı.
 
     Final Fantasy serisinin bir diğer özelliği ise bizi yıllarca bekletmesi. Fakat serinin son halkasına bakacak olur isek bu sefer o kadar da beklemeyeceğiz. Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan oyunun zaten bu sene içerisinde çıkacağı açıklanmış fakat serinin önceki oyunlarında da yaşanan ertelenme ihtimali de göz önüne alınmıştı. Bugün gelen haber ise Final Fantasy XIII-2'nin zamanında çıkacağı ve karşımıza en erken çıkacak olan FF'lerden biri olacağını kanıtlıyor.
 
     FF 13'ten sonrasını konu edinecek olan oyunun  %70 oranında tamamlandığı açıklanmış. Jump Magazine'de yayınlanan bilgilerden bir diğeri ise oyunun savaş sistemi ile ilgili. Final Fantasy XIII'teki mesleklere yoğunlaşan Paradigm sisteminin XIII-2'de yerini yepyeni bir sisteme bırakacağı açıklanmış.
 
     Sene sonunda PS3 ve Xbox 360 çıkışını yapacak olan oyunun asıl gösterimi ise TGS fuarında yapılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Adriasang Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
FIFA 12'nin 3DS Sürümünden Oynanış Videosu Crysis 2'nin DirectX11 Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.6.2011 12:19:24

-1
Ya tamamen göz boyama oyunun grafikleri sadece cinamatik sahnelerinden süper oyunu oynamaya başladığınız an grafikleri cinamatikleri kadar muhteşem olmuyor malesef hayranları bu oyunda ne buluyo bilmiyorum anlamıyorum ama gerçekten garip bi oyun .

M.A.N.G.A.K.A

12.6.2011 11:34:13

0
Kalan %30'u 2 senede bitirirler artık :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız