Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIII-2 Videosuna Yapımcı Yorumu

Yeni oyunun ilkinden daha iyi olması bekleniyor.

     Bu yıl içerisinde Japonya'da, önümüzdeki yılın ilk aylarında ise batıda çıkacak olan Final Fantasy XIII-2 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Oyunun yapım ekibinin yorumlarıyla renk kattığı bu videoda ilk oyunun, yani Final Fantasy XIII'ün sonu ile ilgili bazı spoiler içerikli görüntüler de yer alıyor. Bu yüzden henüz ilk oyunu oynamadıysanız bu videoyu izlememenizi tavsiye ediyorum.
 
      Videoda oyunun yapımcılarından Yoshinori Kitase ve Motomu Toriyama'nın oyun hakkındaki açıklamalarını görüyoruz. İlk oyunun sonundan sahneler ile açılışını yapan bu videoda yapımcılar, bu yılın başında oyunun ilk videosunu yayınladıklarını ve yeni oyunda tanıdık karakterler olduğu için duydukları mutluluğu dile getirmişler.
 
     Daha sonra Lightning'in dönüşü için mutluluk duyduklarını belirtiyor ve bu dönüşün daha önce kimsenin onu böyle görmediği dile getirilmiş. Lightning bu oyunda videoda da görüldüğü gibi yeni bir kostüm ve kılıcın yanı sıra çok daha güçlü bir düşmana sahip olacak. İlerleyen dönemlerde karakterler ile ilgili yeni bilgilerin geleceği de videoda not düşülmüş.
 
     Videonun ilerleyen dakikalarında ise yeni karakter Noel, oynanış dinamikleri ve yaratık çeşitliliğinden bahsediliyor. Oyunun bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
EA Yeni Bir Theme Park Duyurdu Modern Warfare 3'ün Resmi Gözlükleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız