Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 9 Remake Yakında Duyurulabilir!

 
 
Final Fantasy serisini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Son oyunları ve yeniden yapım sürümleriyle beraber seriyi bir başka boyuta taşıyan projelere bir yenisi daha eklenmeye hazırlanıyor. Final Fantasy 9 Remake şu anda henüz resmi olarak duyurulmasa da ortaya çıkan sızıntılarla yeni sürümün bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz.
 
Twitter kullanıcısı Midori yeni detayları ortaya çıkardı 
 
 
 
Oyun sektöründe yer alan ve doğru sızıntı bilgilere karşımıza çıkan Twitter kullanıcısı Midori, oyunun geliştirme aşamasının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve orijinal oyundan birçok esintinin olduğunu aktardı. Yeniden yapım sürümünün ise yakın zamanda resmi olarak duyurulacağını belirtti.
 
Remake sürümü içerisinde orijinal oyunda yer alan sıra tabanlı savaş sisteminin doğrudan yansıtılacağı belirtiliyor. Midori, bu detayların dışında oyunun çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi sunmuyor. Dolayısıyla hayranların beklemesi gerektiğini vurguluyor.
 
Son olarak Xbox Games etkinliğinin 9 Haziran'da başlayacağını aktaralım. Bu etkinlik kapsamında Final Fantasy 9 Remake resmi olarak duyurulabilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Summer Game Fest 2024'te Yer Almayacak Oyunlar The Last of Us Part 2'nin PC Sürümü Ne Zaman Çıkacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.6.2024 21:22:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr FF8 bence FF9 dan daha çok remake'i hak eden bir oyun. Niye FF9 üzerinde bu kadar ısrar ettiler anlamak mümkün değil.
Seveni daha fazla

mehmetalpertr

6.6.2024 13:27:27

0
FF8 bence FF9 dan daha çok remake'i hak eden bir oyun. Niye FF9 üzerinde bu kadar ısrar ettiler anlamak mümkün değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız