Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA Ekibi, Yeni Nesil Üzerinde Çalışmıyor

 
    Bugün lansmanı yapılan FIFA 13 için alınan bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. Oyunun yapımcılarından David Rutter, EA Canada'nın şu anda futbol oyun serisi FIFA için yeni nesil konsollar üzerinde çalışmadığını söyledi.
 
    Ekibin başarmak istediği her şeyi güncel konsollarla yapılabildiğini söyleyen Rutter sözlerini şöyle devam ettirdi:

    "FIFA ekibi olarak şu anda oyuna eklemek isteyip de mümkün görünmeyen bir noktaya henüz ulaşmadık. Geçmişte tekniksel sınırlamalar yüzünden bazı şeyler ekleyemediğimiz durumlarla karşılaşıyorduk.
 
    Şu anda güncel konsollarla oyunumuza müthiş şeyler katıyor ve katmaya devam ediyoruz. Teknoloji olarak harika bir durumdayız. Bunların hepsi oyunumuzu oluşturduğumuz kodlarla mümkün oluyor. Teorik olarak bu yapıyı daha güçlü sistemlere uyarlayabiliriz. Ancak bu, şu anda üzerinde durduğumuz bir konu değil."
 
    Yeni nesil sistemlerle gelecek olan ekstra hafıza ve işlemci gücünü hangi yönde kullanacakları sorulduğunda Rutter, şu cevabı verdi:
 
    "Herkesin istediği şeyi biliyorum, bu da seyirci kitlesinin iyi görünmesini sağlamak. Seyircimiz o kadar iyi görünmüyor, ama bunu daha iyi bir konuma getirmek şu anda yapmak istediklerimiz listesinde ilk sıralarda değil. Daha fazla güce sahip olduğumuzda büyük ihtimalle bunu yapmak isteriz, bununla beraber birkaç şey beraberinde ama şimdilik biz bugünkü projemize odaklanmış durumdayız."
 
   EA Sports, güncel konsollardan memnun görünüyor. Yeni nesil konsollar ile birlikte FIFA ekibinin odaklanacağı ilk şeylerden biri seyirci olacakmış. Ne düşünüyorsunuz?
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG electronic arts ekran görüntüleri yeni nesil ea fifa fifa 13 ea sports ea games xbox 360 playstation 3 pc
Pitchford: "Borderlands'ın Rakibi Yok" FIFA Serisine Yenilikler Gelmeye Devam Edecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Qiqi

25.7.2012 10:35:14

-1
Yıl olmuş 2012 hala fifa 11-12 oynamayıpta fifaya laf atanlar var...

gktu1905

24.7.2012 19:05:36

0
fifa 13 iyi olur umarım olmazsa 12 alcam pes ten fifaya geçtim çünkü pes beni sıktı :(

Sir Maximus is BACK

24.7.2012 13:49:19

-1
quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5- Aynı yeniliklermiş :D Konami 3 yıldır yatıyor sesiniz çıkmıyor, EA her yıl yenilik üstüne yenilik yapıyor dediğin lafa bak. FIFA 11 ile FIFA 12 arasında hiç fark yok deme gülerler sana.
Sen beklentilerini düşük tuttuğun için sana bu yetiyor da artıyor anlaşılan. Konami'nin değeri benim gözümde SIFIR'dır ayrıca SIFIR. EA yenilik mi yapıyor?Hadfi canım? Ne yenilikler ama? Sen kimsin ya?

alpbora6

24.7.2012 10:29:36

-1
pes fanları toplanmış yine dağılın lan

Guest-E851F29FD

24.7.2012 05:09:18

-1
Geçmişte tekniksel sınırlamalar yüzünden bazı şeyler ekleyemediğimiz durumlarla karşılaşıyorduk. ne yani ps3 ün donanımımı yükseltildi ?? .yavşak herif konsol firmalarıyla sözleşmiş bu nesli sattırmak için yapılmış bir konuşma.at gözlügü ile bakanlar bana eksiyi gönül rahatlıgıyla verebilir

Gilhor

24.7.2012 01:44:22

+1
Bu yorumu okuyan ataist şükür etmekten evliya oldu. ''dean.1995''

-Deadmau5-

23.7.2012 23:43:46

0
Aynı yeniliklermiş :D Konami 3 yıldır yatıyor sesiniz çıkmıyor, EA her yıl yenilik üstüne yenilik yapıyor dediğin lafa bak. FIFA 11 ile FIFA 12 arasında hiç fark yok deme gülerler sana.

Sir Maximus is BACK

23.7.2012 23:10:33

-1
Yoo,ben PES hakkında böyle konuşmak istemedim. Anlaşılan,biz(ben) çok fazla yenilik bekliyorum sanırım.Size bu 'Yeter'. Ben,olması gerekeni söyledim,size demek ki bu kadarı bile yetiyor. Ayrıca; Şikâyetiniz başarıyla iletildi Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=776607 Pencereyi kapa ?

Sir Maximus is BACK

23.7.2012 22:24:26

-9
''FIFA ekibi olarak şu anda oyuna eklemek isteyip de mümkün görünmeyen bir noktaya henüz ulaşmadık.''---O zaman gerçekten çok yavaşsınız,her yıl bir önceki oyundaki kadroları değiştirip 'YENİ' diye önümüze sürüyorsunuz. ''Daha fazla güce sahip olduğumuzda büyük ihtimalle bunu yapmak isteriz, bununla beraber birkaç şey beraberinde ama şimdilik biz bugünkü projemize odaklanmış durumdayız."---Daha fazla güç derken?Zaten futbol piyasasının tek hakimi sizsiniz.Sözde rakibiniz PES'ten kat kat fazla satış başarısı yakalıyorsunuz,ama hala yeteri kadar güçlü değiliz diyorsunuz.Eğer;güçten kastınız,mevcut nesil konsollarsa,o zaman geliştirmeniz gereken tek şey sadece SEYİRCİLER olmamalı.Geliştirilmesi gereken çooook şey var çok.İnsanlar,artık sizden YENİLİK bekliyor.Aynı şeyleri görmekten bıktık.Buramıza kadar geldi. Edit:İMLA

Celtic Warrior

23.7.2012 21:27:55

-1
Bu yıldan sonra çalışmaya başlarlar ama FIFA 13 harika bir oyun olacak.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 13 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
102 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız