Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"FF XIII En Kötü İlk 1 Saate Sahip"

 
 
    Final Fantasy XIII'ün inceleme notlarındaki şu olayı çelişki gerçekten can sıkıcı ve sinir bozucu görünüyor. Oyun neden bu denli ya düşük ya da çok yüksek puan almış, anlamak mümkün değil doğrusu...
 
    Ama çok açık bir şey var, Square Enix'in çekici RPG'si zevkli bir başlangıca sahip değil...
 
    Oyun harika arasahne ve videolarla başladıktan sonra oyuncular uzun, yorucu ve umutsuz bir koridora bırakılıyormuş hissine kapılıyorlar. Uzunca tutorial bölümlerinden, zayıf düşmanlarla dövüşmekten sonra tam herşeyin biteceğini, oyunun başlayacağını düşünürken aynı şeyleri farklı bir karakterle yaparak oyundaki tempo dibe vuruyor.
 
    Herhalde Final Fantasy XIII'ün başlangıcına oyun tarihinin en kötü 1 saati diyebiliriz. Oyunun aldığı kötü inceleme puanlarının oyunun bazı yerlerindeki tempo düşüklüğünden kaynaklandığı da düşünülmüyor değil.
 
    Bu arada bugünkü haberimizde Final Fantasy XIII'ün Xbox 360 versiyonunun PS3 versiyonuna göre epey kötü olduğu haberi Xbox 360 sahiplerini üzmüştü.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak square enix rpg final fantasy ps3 xbox 360
Mikami: Amerika Vanquish için Daha Uygun Portal 2 Tatil Sezonunda PC ve Xbox 360'a Çıkacak

BSC Misafiri

10.3.2010 23:40:55

0
ya hocam bırak ya ne 1 saati allahtan korkalım 12 saat oynadım ve hala hala halaaaaa aynı atmosfer can sıkıcı ayrıntılar onuda geçtim normal bir mob un boss kadar uzun zaman alması açıkcası bilinçli bir şekilde zamanı uzatma kaygısı olduğuna inanıyorum. İNANIN yılların ff cisiyim ben bu kadar basit bir battle sistemi görmedim yazık bunca emeğe! ff10 a benzer bazı bazı skill yukseltmeler(çok başarısız)offff of nerde ff7 8 9 10 12 bırakın ya :S o kadar çok yazılacak sey varki inanın şuan ciddi şekilde başım ağrıyor ALDIĞIMA BİN PİŞMANIM (4 SENE BEKLE)... kolay gelsin !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız