Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evolve'un PS4 Sürümünden Görseller


     Left 4 Dead'in yaratıcısı olan Turtle Rock Studios'un PC'nin yanı sıra yeni nesil konsollar için hazırladığı multiplayer FPS oyunu Evolve'un Playstation 4 sürümüne ait ilk ekran görüntüleri yayınlandı.
 
    CryEngine ile geliştirilen Evolve anlaşılan Playstation 4'te de oldukça başarılı grafiklere sahip olacak. İlk videolarında görsel konuda oyuncuları tatmin eden oyun 4'e karşı 1 multiplayer moduyla FPS'lere yeni bir soluk getirme amacında.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
Japonya'da Haftanın En Çok Satanları Ubisoft'un En Çok Satış Yaptığı Platformlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

13.2.2014 17:18:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri



cryengineyi beğenmeyip gta ve uncharted motoruna daha iyi diyen ergen.

xo nun zaten şu dengesiz oyuna ihtiyacı yok yani görselide videosuda yayınlansa farketmez.bu adamlar bi left4dead yaptı diye her oyunu harika olacak diye bir şeyi yok.

senin ps4 konsolun free to play ve hd uyarlama oyunlarla dolup taşacak bu sözümü unutma.
Bu nasil bir yorumdur arkadas puhaha, ergen dedigin kisiyle kendi mesajini karsilastir bir bakalim sende yeni türedin heralde.

BSC Misafiri

13.2.2014 14:21:19

0
Bu oyun multiplatform. Yani xboxone'de çıkacak. Fanboy.

xbox1080-360=?

13.2.2014 11:39:49

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
cryengineyi beğenmeyip gta ve uncharted motoruna daha iyi diyen ergen. xo nun zaten şu dengesiz oyuna ihtiyacı yok yani görselide videosuda yayınlansa farketmez.bu adamlar bi left4dead yaptı diye her oyunu harika olacak diye bir şeyi yok. senin ps4 konsolun free to play ve hd uyarlama oyunlarla dolup taşacak bu sözümü unutma.

T3XS4S

13.2.2014 11:25:27

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Haber icin cok tesekkurler. Dikkatimi birsey cekti son aylarda. PS3 ve Xbox 360 ilk piyasaya ciktigi yillar hep multiplatform oyunlarda Xbox 360 versiyonu resimleri yayinlanirdi dergilerde internette. Hatta multiplatform oyun incelemeleri ign gibi gamespot gibi sitelerde hep Xbox 360 uzerinden gelirdi. Oyun yapimcilarida hep Xbox 360 oynanis videolari yayinlarlardi. Bugun hep PS4 videolari, resimleri veya demolari yayinliyorlar. Bu bile buyuk bir basari gercekten. Cry Engine ile ilgilide bir iki bisey soylemel istiyorum. PS3 ve Xbox 360 konsollarinda camur gibi grafik sunan PC tarafinda ise sundugu grafige oranla cok fazla sistem yoran bir oyun motoru. Ben Cry Engine oyun motorunu begenmiyorum. GTA'nin oyun motoru ve Sony cephesinde Uncharted oyun motoru gercekten sistem kaynaklarina gore harika is cikartan oyun motorlari. Ama Cry Engine ve Unreal bence istedikleri sisteme gore dogru orantili gorsel sunamiyorlar.
Evet.PS4 e çıkıyor artık bütün incelemeler onlar bunlar.Fakat Ben PS3 ü seviyorum.Ama Xbox 360 ın kullanışı olsun herşeyi daha güzel.Eksikleri Var Tabi Last of US GOD OF WAR gibi oyunlar yok.Ama Xbox ONE ı daha çok sevdim.Çünkü Menüsü Hızı Herşeyi Çok güzel.Playstation4 ü de inceledim Fakat Okadar Beğenmedim Açıkcası....

BSC Misafiri

13.2.2014 09:28:35

+1
Haber icin cok tesekkurler. Dikkatimi birsey cekti son aylarda. PS3 ve Xbox 360 ilk piyasaya ciktigi yillar hep multiplatform oyunlarda Xbox 360 versiyonu resimleri yayinlanirdi dergilerde internette. Hatta multiplatform oyun incelemeleri ign gibi gamespot gibi sitelerde hep Xbox 360 uzerinden gelirdi. Oyun yapimcilarida hep Xbox 360 oynanis videolari yayinlarlardi. Bugun hep PS4 videolari, resimleri veya demolari yayinliyorlar. Bu bile buyuk bir basari gercekten. Cry Engine ile ilgilide bir iki bisey soylemel istiyorum. PS3 ve Xbox 360 konsollarinda camur gibi grafik sunan PC tarafinda ise sundugu grafige oranla cok fazla sistem yoran bir oyun motoru. Ben Cry Engine oyun motorunu begenmiyorum. GTA'nin oyun motoru ve Sony cephesinde Uncharted oyun motoru gercekten sistem kaynaklarina gore harika is cikartan oyun motorlari. Ama Cry Engine ve Unreal bence istedikleri sisteme gore dogru orantili gorsel sunamiyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız