Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Enslaved'in Yeni Karakteri Gözüktü


     Heavenly Sword ile oldukça farklı bir yapıma imza atan Ninja Theory'nin multiplatform çıkacak olan yeni oyunu Enslaved : Odyssey to the West için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Oyunun yayınlanan bu yeni ekran görüntülerinde bazı dikkat çeken noktalar bulunuyor. Bu noktaların başında ise yeni bir karakter oluyor. Şimdiye kadar oyunun video ve görüntülerinde hep oyundaki iki ana karaktere yer verilmişti. Henüz adını veya hikayedeki yerini bilmediğimiz karakterin oldukça renkli bir görüntü çizdiğini söylemeliyim. Gerek fizik yapısı gerek silahları gerekse de kemerinin tokası ile karakterin farklı bir havası olduğunu söyleyebiliriz. Hikayedeki yerini ise şimdiden merak etmeye başladım.
 
     Yeni görüntülerde iki karakterimizin farklı kostüm çalışmalarına da yer verilmiş. Özellikle Monkey'in kırmızı kostümü ile daha bir Goku'ya benzediğini görüyoruz. Oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Enslaved aksiyon macera Namco Bandai Ninja Theory
Ubisoft Toronto'dan 5 Büyük Proje Yolda Last Story'nin Yapım Ekibi Eğleniyor

jrazrael

9.8.2010 16:38:12

0
Şu oyunun başrol karakterine 1 gram ısınamadım bir türlü arkadaş. Ama yeni karakter değişik ve eğlenceli gözüküyor birde güzel ses seçimi yaparlarsa 10 numara olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Enslaved
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız