Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 11 Finalistleri Belirlendi!

 
     ESL'in bu yıl on birincisini düzenlediği ESL Pro Lig Sezon 11, Counter Strike: Global Offensive liginin finalistleri belirlendi. 6 takımın yer aldığı Kuzey Amerika bölgesinden Liquid ve Evil Geniuses, 18 takımın yer aldığı Avrupa etabından mousesports ve fnatic, büyük finale yükseldi.
 
     ESL Pro Lig Sezon 11'de yarı final karşılaşmaları oynandı. Kuzey Amerika bölgesinde Evil Geniuses'ı 2-0 yenen Liquid finale yükselen ilk takım oldu. Yarı finalin ikinci karşılaşması ise alt turda Evil Geniuses ve FURIA arasında oynandı. Karşılaşmanın sonunda Evil Geniuses 2-0 FURIA'yı mağlup etmeyi başardı ve büyük finalde Liquid'in rakibi oldu. Avrupa etabında Natus Vincere'yi 2-0 yenen fnatic, turnuvanın ilk finale yükselen takımı oldu. Astralis takımıyla eşit puana sahip mousesports dün tekrardan Danimarkalı takımla karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-1 galibiyet eden mousesports, büyük finalde fnatic'in rakibi oldu. 
 
     ESL Pro Lig Sezon 11 final karşılaşmaları bugün 5 maçlık seri formatında oynanacak.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Hatred Nintendo Switch'e Geliyor Haftanın Öne Çıkan Haberleri (6 Nisan - 12 Nisan)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız