Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA: FIFA Street'in Önceki Oyunlarından Ders Aldık

FIFA Street büyük bir patlama yapacak gibi görünüyor
 
      FIFA Street'in geliştiricisi EA Canada yetkilileri serinin daha önce piyasaya çıkan oyunlarından ders aldıklarını söylüyor. Hatta bu oyunların oyuncuların ağzında kötü bir tat bıraktığını söylemekten de geri kalmıyorlar. İşte yeni oyunun yapımcı koltuğunda oturan Sid Misra'nın sözleri:
 
      "FIFA Street 1 ve 2 aslında iyi bir başarı elde etti. Satış anlamında oldukça popülerlerdi, ama olay şu ki, genel kalite anlamında pek başarılı değillerdi. FIFA Street 3 ise belli noktalarda oyuncuların ağzında kötü bir tat bıraktı. Tasarım açısından pek iyi değildi, sanırım bu da oyunun kısmi göstergesiydi."
      Misra bu oyunların kötü olmasında FIFA serisinin ana oyun motorlarının kullanılmamasını da neden olarak gösteriyor. Yeni FIFA Street'te ise artık farklı bir oyun motoru kullanılmamasının bu oyunun kalitesinin yükselmesine etki edeceğini düşünüyor.
 
      Anlaşılan Electronic Arts bu yıl FIFA Street ile seride yepyeni bir başlangıç yapacak. Serinin önceki oyunlarının düşük kalitesini kabul etmeleri bile ne kadar kararlı oldukları konusunda bir işaret olarak algılanabilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 FIFA Street EA Sports PS3 Xbox 360 Futbol
Bethesda'dan id Software Açıklaması "Oyuncu Koltuğu" Dediğin Böyle Olur !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tasci3

11.1.2012 14:06:57

0
Fifa Street oyunları 3. oyun harici güzeldi dönemlerine göre fakat bu oyundan başka bir patlama bekliyorum da şu forma olayları biraz garip geldi hani forma yerine gene sivil kıyafetler olsa daha iyi olmaz mıydı.

Atlantiel

11.1.2012 12:51:04

+1
bu fifa street oyunuda pc ye çıkmadıgına göre belliki hala ders almamışlar

DBGgames

11.1.2012 12:29:55

0
bu sefer sağlam bir fifa street geliyor orası kesin

oyuncu11790

11.1.2012 12:08:36

0
fifa street çıkardığı 3 oyundan sonra nelere dikkat edeceğinin farkındadır zaten bu tarz başka oyun var mı kendini yenileyen bilmiyorum bir ara Urban Freestyle Soccer vardı oda yeterince iyi değildi beklediğim oyunlardan biri ama mart ayı çok fena para kalır mı orası ayrı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA Street
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız