Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Drive Club'tan Harika Görseller


     Playstation 4'ün çıkış oyunlarından biri olacak Drive Club'ın yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Oyunun bu görüntülerine baktığımızda gerek araba detayları, gerekse de çevre detaylarının oldukça kaliteli olduğunu görüyoruz.
 
    29 Ekim'de oyunun Playstation Plus üyelerine ücretsiz bir sürümünün de PSN üzerinden yayınlanacağını belirtelim. PS Plus sürümü elbette tam sürümle aynı içeriklere sahip olmayacak, ama Sony oyuncuların daha sonra PS Plus sürümünü tam sürüme çevirebileceklerini belirtiyor.

    Oyunun yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
PS4 için Duyurulan Rime'dan Görseller ve Video Castlevania: Lords of Shadow 2'nin Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SLaYeR KiNG

3.9.2013 03:35:16

-1

Donatn

1.9.2013 19:29:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

drive club'ı sen sanki oynamış gibi konuşuyorsun? bir videoyu youtube a koyarken orjinalinden kırpmak zorunda kalırsınız, normalde 10dk 'lık 720p bir videonun işlenmemiş hali 15gb civarındadır, bunu işlemeye kalkarsanız 1,8gb'a kadar düşer.. fakat bu boyut düşerken yapılan işleme grafiklerden kısma anlamına gelir, örneğin project cars'tan alınma 10dk bir videonun orjinal boyutu 100gb'ı bulur.. ama adamlar bunu convert edip bitrate i düşürerek 4-5gb'lara indiriyorlar.. bu da haliyle orjinal görüntüden çok uzaklaştırıyor görüntüyü.. evet ben project cars oynadım ss lerde aldım ve can arkadaşımızda aldı ilgili konu başlığında var , bir çok insan hadi canım bunlar gerçek olamaz dedi.. şöyleki arabayı kenara çekip print screen tuşuna bakarak aldığımız grafiklere inanamadılar.. drive club oynamadım ama sony bu videoları oluştururken her türlü üstünde oynayabilecek durumda olduğu için görüntünün bu gösterilenlerden çok da farklı olacağını sanmıyorum.. gran turismo 5 her ne kadar oyun dünyasının bence şuan ki en iyi araba yarışı olmasına rağmen oyun öncesi videolarla bizi ne kadar yanılttığı ortada zaten.. benzer bir durum drive club'da da olacaktır diye düşünüyorum.. çünkü her ne kadar şartları zorlasada gücünün temelleri bir hd7850'ye dayanıyor.. kaldı ki tam video kıyaslaması yapılabilse project cars çok çok daha iyi durumda diyebilirim, keşke şöyle 100gb lık bir videoyuyu paylaşabilecek hızım ve de paylaşabileceğim bir sağlayıcı olsa..
Gt_55 bende projet cars oynuyorum, Millete diyorsunki drive clup oynadınızmı ki yorum yapıyorsunuz diye.Bide bunu 2 oyundan birisini hali hazırda oynamış adamlara söylüyorsun. 2 video seyrettim diye uzman olmuşsun ne göz varmış sende.Bak bendede sağlam gözler var gel sana açıklayayım.. Senin nfs dediğin oyun tam 1 yıldır senin o ön yargılı kafanda bile soru işareti yaratacak acabamı lan dedirtecek grafikleri 1 yıldır sunuyor bize.Drive club ın grafikleri mükemmel olabilir olacaktırda belki.Sen birazdaha bekle, biz o yolları 1 yıl önce geçtik tur bindirdik defalarca. Dün gibi hatılıyorum PS3 de GT için de benzer tartışmalar yapıldı videolara bakıldı inanaılamadı ,render dir diyenler taşlandı,forumlarda küfür yedi..NOLDU..hiç unutmam hala oyunu resimlerini kendi konsolundan çekip oyun içi diye paylaşan piskopatlar vardı..ARTIK nasıl bir benişmsenmişlik nasıl bir fanlık sa.. Projet cars ahi evrende varolmuş bütün yarış oyunları aksine bizzat ve bizzat oyun içi görünülere oyun içi SS lere sahip tek oyun..Ben monitörde gördüklerime her açtığımda şaşırıyorum.. Drive clun da iyi bir oyun olabilir grafikleride daha iyi olabilir ama tutupda bir oyunu yüceltmek için başka bir oyuna çamur atarsan aklı başında adamlar gelir seninle tartışır güzel kardeşim.Ha bu bir ironidir oda doğru ama insan cevap vermeden de duramıyor.. Neyse çıksın görelim.Konsollar da güzel bişeler görmek her oyuncuyu mutlu eder sanırım...

GT_55

23.8.2013 00:20:27

-1
Driveclub'ı görmüş birinide biz çağıralım bari.. @TheBladeRunner

SLaYeR KiNG

22.8.2013 23:42:50

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Cahilce?Bakıyorumda sinirlenince,işin içinden çıkamayınca hemen hakaret mesajları geliyor.Yazık size. Senin kankan, driveclub için tablet oyunu deyince cahil olmuyorda, biz niye cahil oluyormuşuz.Project Cars'ı oynayabilirsiniz amaaa drive club'ı oynamadınız.O yüzden sizinde konuşmaya hakkınız yok.Yok neymiş videolardan belli olmazmış falan filan.Geçin bu ayakları.İkiniz bir olunca benden haklı olmuyorsunuz.Artık sinirinizden öyle bir hale gelmişsiniz ki, nfs çakması demişim gibi sözlerimi çarpıyorsunuz.Bizim burada konuştuğumuz mevzu, sürüş dinamikleri değildir. Grafiklerden konuşuyoruz burada.O da nfs shiftin grafiklerinin biraz daha iyisi olduğunu söyledik.Yani kısacası işinize bakın.Driveclub her türlü project cars'dan daha iyi grafiklere sahiptir.Bitti gitti.Katılmak zorunda da değilsiniz.
" playstation 3'deki killzone 2'nin grafikleri pc'deki crysis 3'den iyi" diyen bir insandan ne söylemesi beklenebilir ki, ben düzeldiğini ; tedavi olduğunu düşünerek yine cevap yazma zahmetine girdim fakat gördüm ki hiç birşey değişmemiş , Büyüklerin bir sözü var: "Kişi körse güneşin suçu ne?" diye bu senin durumunu biraz özetliyor... sana kalsa sen ay'ın güneşten büyük ve parlak olduğunu iddaa edersin, hatta elindeki telefonla fotoğraf çeker elimde kanıtlarım var dersin..

Yeniada

22.8.2013 23:32:14

-1
Ya kardeşim de git ya. İnan bana cevap vermeye deymez şu yazdığın mesaj.................. Tamam driveclub en iyisi. Hatta ondan iyisi yok....

GT_55

22.8.2013 23:18:39

-1
Cahilce?Bakıyorumda sinirlenince,işin içinden çıkamayınca hemen hakaret mesajları geliyor.Yazık size. Senin kankan, driveclub için tablet oyunu deyince cahil olmuyorda, biz niye cahil oluyormuşuz.Project Cars'ı oynayabilirsiniz amaaa drive club'ı oynamadınız.O yüzden sizinde konuşmaya hakkınız yok.Yok neymiş videolardan belli olmazmış falan filan.Geçin bu ayakları.İkiniz bir olunca benden haklı olmuyorsunuz.Artık sinirinizden öyle bir hale gelmişsiniz ki, nfs çakması demişim gibi sözlerimi çarpıyorsunuz.Bizim burada konuştuğumuz mevzu, sürüş dinamikleri değildir. Grafiklerden konuşuyoruz burada.O da nfs shiftin grafiklerinin biraz daha iyisi olduğunu söyledik.Yani kısacası işinize bakın.Driveclub her türlü project cars'dan daha iyi grafiklere sahiptir.Bitti gitti.Katılmak zorunda da değilsiniz.

Yeniada

22.8.2013 18:08:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Görürsem söylerim. Project Cars dediğiniz oyun nfs shiftin hallicesinden başka bir şey değil.Şimdiki nesilden zerre farkı yok.Drive Club gibi nextgen bir oyun ile kıyaslamak ayıptır.İşte gameplay video. Yukarıda vermiş olduğum videoyu 1080p indirip izleyin.Aradaki farkı görün.Araç modellemesinden,çevre grafiklerine,ışıklandırmadan,karakter detaylarına kadar prject carsı bildiğin çiğneyip,çiğneyip tükürüp atmış. Bu da son yayınlanan trailer..
Sony 55 diyelim sana en iyisi. Senden bu kadar cahilce bir mesaj beklemezdim. Bu oyunu betasına katılmış biri olarak söylüyorumki 2 oyun arasında cidden çok büyük farklar var. Kulaktan duyma veya youtube'den izlediğin videolarla yorumlar yapmayın. Cars beta aşamasında iken bile drivecub'tan grafik olarak daha iyi bir oyun. Şu anda grafik olarak cars'ı yakalayacak,hatta yanına yaklaşabilecek bir oyun yok. Gelelim sürüş dinamiklerine. Senin o NFS çakması dediğin CARS oyunu yapımına dolaylı yollarla binlerce kişi katılıyor. Oyunun betasına giren herkez oyunu ortaklaşa şekillendiriyor. Ayrıca F1 pilotu Lewis Hamilton ve kardeşi bizzat oyuna danışmanlık yapıyor. Dahada bişey demiycem çünkü cidden saçmalamışsın.........

GT_55

22.8.2013 15:02:43

-2
Sen ilk önce vermiş olduğum videoyu izle.Full hd'de indirebilirsin.Çok ta önemli değil 100 gb ya da 10 gb olması.Az çok fikir verir sana grafikler hakkında.Ben project carsdan daha güzel duran gt5'ten de resimler çekip buraya koyarım.Project cars videolarına baktığımızda, grafiklerin nfs shift'in biraz daha iyisini görüyoruz.Başka bir şey değil. Ps3'te de 7800 gt vardı.Ama şimdi çıkan oyunlara bakıyoruz.7800 gt oyunu mu onlar..Ps4'te ki her ne kadar amd 7850-7870 benzeri bir gpu kullansada, tamami ile ps4 apusu için üretilmiş özel bir gpudur.Bilirsinki 7850'de 2 gb bellek var.Ps4'te ise 8 gb.İşte o yüzden ps4'te ki gpunun tam karşılığı yok.O yüzden 7850'nin çok daha üstünü göreceğimizden hiç şüphem yok.

SLaYeR KiNG

22.8.2013 14:48:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Çıkarsa oynarız. Peki sen drive club'ı oynadın mı? Project Cars dediğin oyun eski nesil konsollarada çıkan currentgen bir oyundur.Drive club ise komple ps4 sistemime göre yapılmış nextgen bir oyundur.Drive Club'a çamur atmadan önce şu videoyu izle, tamamiyle gameplay video.Pcars gibi anlık resimler değil. http://www.gamersyde.com/stream_driveclub_gc_gameplay_1080p-30593_en.html
drive club'ı sen sanki oynamış gibi konuşuyorsun? bir videoyu youtube a koyarken orjinalinden kırpmak zorunda kalırsınız, normalde 10dk 'lık 720p bir videonun işlenmemiş hali 15gb civarındadır, bunu işlemeye kalkarsanız 1,8gb'a kadar düşer.. fakat bu boyut düşerken yapılan işleme grafiklerden kısma anlamına gelir, örneğin project cars'tan alınma 10dk bir videonun orjinal boyutu 100gb'ı bulur.. ama adamlar bunu convert edip bitrate i düşürerek 4-5gb'lara indiriyorlar.. bu da haliyle orjinal görüntüden çok uzaklaştırıyor görüntüyü.. evet ben project cars oynadım ss lerde aldım ve can arkadaşımızda aldı ilgili konu başlığında var , bir çok insan hadi canım bunlar gerçek olamaz dedi.. şöyleki arabayı kenara çekip print screen tuşuna bakarak aldığımız grafiklere inanamadılar.. drive club oynamadım ama sony bu videoları oluştururken her türlü üstünde oynayabilecek durumda olduğu için görüntünün bu gösterilenlerden çok da farklı olacağını sanmıyorum.. gran turismo 5 her ne kadar oyun dünyasının bence şuan ki en iyi araba yarışı olmasına rağmen oyun öncesi videolarla bizi ne kadar yanılttığı ortada zaten.. benzer bir durum drive club'da da olacaktır diye düşünüyorum.. çünkü her ne kadar şartları zorlasada gücünün temelleri bir hd7850'ye dayanıyor.. kaldı ki tam video kıyaslaması yapılabilse project cars çok çok daha iyi durumda diyebilirim, keşke şöyle 100gb lık bir videoyuyu paylaşabilecek hızım ve de paylaşabileceğim bir sağlayıcı olsa..

GT_55

22.8.2013 14:32:40

-2
Çıkarsa oynarız. Peki sen drive club'ı oynadın mı? Project Cars dediğin oyun eski nesil konsollarada çıkan currentgen bir oyundur.Drive club ise komple ps4 sistemime göre yapılmış nextgen bir oyundur.Drive Club'a çamur atmadan önce şu videoyu izle, tamamiyle gameplay video.Pcars gibi anlık resimler değil. http://www.gamersyde.com/stream_driveclub_gc_gameplay_1080p-30593_en.html

SLaYeR KiNG

22.8.2013 14:04:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Görürsem söylerim. Project Cars dediğiniz oyun nfs shiftin hallicesinden başka bir şey değil.Şimdiki nesilden zerre farkı yok.Drive Club gibi nextgen bir oyun ile kıyaslamak ayıptır.İşte gameplay video. Yukarıda vermiş olduğum videoyu 1080p indirip izleyin.Aradaki farkı görün.Araç modellemesinden,çevre grafiklerine,ışıklandırmadan,karakter detaylarına kadar prject carsı bildiğin çiğneyip,çiğneyip tükürüp atmış. Bu da son yayınlanan trailer..
sen bu oyunu bizzat oynamadın mı ondan bahset ? forumda ben ve can_38'e de sorabilirsiniz, bu oyunun beta sürecine katıldık.. grafikler akıllara durgunluk verecek derecede.. oynanabilirlik biraz shift'e benziyor diye oyuna shift çakması demek ahmaklık olur.. Project cars'ın asıl özelliği tüm görüntülerin oyun içi olması, drive clubda ise araca binerkenki görüntüler video sonuçta adamı kontrol edemiyorsunuz o an ara video gibi birşey.. neyse asıl mesele o değil , youtube videoları bazen ölçü olmayabilir çünkü oyun youtube videolarında gözükenden çok çok daha iyi.. drive club ile project cars ı kıyaslamak asıl abesle iştigal olur.. ama sen gözlerine perde inmiş bir adamsın.. sana deseler ki last of us , uncharted çakması sen adeta kendini parçalarsın.. ne alakası var diye.. o yüzden sana birşey anlatmak imkansız.. sonuç drive club da şişirme bir oyun farkettiysen oyunda ara videolar gerçekten alıntı oyun içi görüntüler ve ss'ler aşırı buğulu..

GT_55

21.8.2013 20:47:36

-1
Görürsem söylerim. Project Cars dediğiniz oyun nfs shiftin hallicesinden başka bir şey değil.Şimdiki nesilden zerre farkı yok.Drive Club gibi nextgen bir oyun ile kıyaslamak ayıptır.İşte gameplay video. Yukarıda vermiş olduğum videoyu 1080p indirip izleyin.Aradaki farkı görün.Araç modellemesinden,çevre grafiklerine,ışıklandırmadan,karakter detaylarına kadar prject carsı bildiğin çiğneyip,çiğneyip tükürüp atmış. Bu da son yayınlanan trailer..

SLaYeR KiNG

21.8.2013 18:49:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Forza 5 bunun yanında oldgen kalıyor.
drive club'da ; project cars'ın yanında tablet oyunu gibi gözüküyor..

GT_55

21.8.2013 18:07:05

0
Alın gc'den en net drive club gameplay videosu.Mükemmel.. http://www.gamersyde.com/stream_driveclub_gc_gameplay_1080p-30593_en.html

GT_55

21.8.2013 18:01:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri Kaplamalar banada düşük geldi. Bu konuda Forza' yı geçebileceğini sanmıyorum bu oyunun.
Bi kaplamadır tutturmuş gidiyorsunuz.Forza dediğiniz oyuna bakın bir de..Tıraşlanmış asfalt.

BSC Misafiri

21.8.2013 17:56:28

0
Beğenmedim ! ps4 e hem para bayılcam hemde çokta gerçekçi olmayacak araç ve çevreye 10 üzerinden 9 veririm ama çok fazla ışıklandırma kullanılmış ve kaplamarda sıkıntı var hele hele asfalt hiç gerçekçi olmamış 10 üzerinden anca 5 eder ps3 te bile aynı kaplama bi fark olmalı bence.

skullomania

21.8.2013 17:54:49

0
uyumlu bi grafik motoru kullanılırsa böyle kaliteli oyunlar piyasaya sunulabilir

Ahayri

21.8.2013 16:09:01

-1
Kaplamalar banada düşük geldi. Bu konuda Forza' yı geçebileceğini sanmıyorum bu oyunun.

gamerasi

21.8.2013 15:09:20

0
Driveclub harika gözüküyor... http://www.youtube.com/watch?v=gfnqO6Nf50c

Sir Maximus is BACK

21.8.2013 14:51:46

-1

GT_55

21.8.2013 14:42:49

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus MS'in bu nesilde yaptığının çevre detayları bi kademe daha yukarda olan versiyonu. forza5in yanına yaklaşamaz bile.
Forza 5 bunun yanında oldgen kalıyor.

Sir Maximus is BACK

21.8.2013 14:40:41

-2
MS'in bu nesilde yaptığının çevre detayları bi kademe daha yukarda olan versiyonu. forza5in yanına yaklaşamaz bile.

Guest-6055013EF

21.8.2013 13:22:16

+1
Yarış oyunu severlere ilaç gibi gelecektir.

TheBladeRunner

21.8.2013 13:19:29

+1
@St Batuhan Hocam sakamisin sen,yada farkli olmaya mi calisiyosun? Boyle grafik kac tane oyunda gordun? Bence FMS5 den bile biraz daha iyi duruyor.Ins yarin fuarda oynanabilinir olunur da bir deneme sansini yakalariz

gamerasi

21.8.2013 12:51:15

+1
Harika gözüküyor... Yalnız bu oyundaki yarış pistleri GT ve Forza'dakilerden çok daha büyük... Değerlendirmenizi ona göre yapın...

BSC Misafiri

21.8.2013 12:08:06

+1
oaaa yok böle grafik :O

BSC Misafiri

21.8.2013 12:08:04

+1
forza 5 daha iyi görünüyor

GT_55

21.8.2013 11:56:18

0
Grafikler harika, özelliklede çevre grafikleri, kusursuz duruyor.Bence en iyi görünen araba yarışı.

dingo egret!

21.8.2013 11:40:25

-1
pardon XO için gösterilen forza 5'ten söz ediyordum..

dingo egret!

21.8.2013 11:37:16

-1
forza 4 ile aynı ayarda..

Recharged

21.8.2013 11:15:23

+1
Muazzam görünüyor.

St Batuhan

21.8.2013 11:09:12

-3
Güzel ama kaplamalar düşük geldi, yani daha iyi olabilirdi, açıkçası arabalardaki yansıma da biraz abartı göründü ama yine de güzel olmuş.

arkham92

21.8.2013 11:02:27

0
oh my god!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız