Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest X'in 300.000 Üyesi Var

Dragon Quest'in Batı'ya olan yolculuğu merakla bekleniyor

     Dragon Quest X'in MMO olarak duyurulması serinin hayranlarını şaşırtsa da yepyeni bir deneyime sıcak bakan oyuncuların sayısı hiç de az değildi. Şu ana kadar Wii'de 556.000'den fazla satan oyunun üye sayısı da açıklandı.
 
     Square Enix, Dragon Quest X'in 300.000 üyesinin olduğunu açıkladı. Her bir üyenin 13 dolar (1000 Yen) aylık ücret ödediğini düşünürsek Sqaure Enix'in her ay kasasına ortalama 3.8 milyon dolar koyduğunu görüyoruz.  Oyunun Wii U sürümü ile birlikte bu sayılar artışa geçebilir.
 
     Geliştirici firma oyuna Ekim ayında iki yeni sınıf ekleyecek. Bu sınıfların Paladin ve Ranger olduğu açıklandı. Oyunun sadece Japonya'da piyasaya çıktığını göz önüne alırsak, Avrupa ve Amerika sürümleri ile üyelik sayısının bir hayli artacağını öngörebiliriz. 
 
     Square Enix, Final Fantasy XI'te yaklaşık 600.000 üye sayısına ulaşmıştı. Bakalım firmanın ünlü oyunlarını MMO'ya çevirme girişimi uzun süreçte fayda mı, yoksa zarar mı getirecek?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Square Enix Dragon Quest Wii Nintendo JRPG
Valve'a Asya Sektöründen 900m. Dolarlık Talip Var! Hitman: Absolution'dan Yepyeni Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız