Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DmC'nin Yeni Versiyonları Co-op'la Gelebilir


   Devil May Cry serisinin evrim geçirmiş halini görmemize yalnızca birkaç ay kaldı. Dante'nin baş rolü oynayacağı yapımda en çok beklenen özelliklerden biri ise kuşkusuz co-op moduydu. Ancak bu modun oyunda bulunmayacağı duyuruların hemen ardından belirtilmişti.
 
   Capcom'dan bu durum ile ilgili yapılan yeni bir açıklama ise hayranlarını heyecanlandıracak cinsten. Zira bu oyunda herhangi bir co-op seçeneğine sahip olamasak dahi, yeni oyunlarda modun bulunma ihtimali oldukça yüksek. Yani Dante bu kez yalnız, ama ileride büyük ihtimalle bu yalnızlığına son verilecek. Gelecek oyunları şimdiden merakla beklemeye koyulabiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
DMC Devil May Cry Aksiyon Ninja Theory Capcom pc ps3 xbox 360
"Bahse Girerim GTA V 2012'de Gelmeyecek" PS All-Stars'dan 9 Yeni Ekran Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aydogdu1453

23.8.2012 20:01:07

0
Yeni eleman çok karizmatik ve ürkütücü.Eski Dante pek vurdumduymaz ve alaycıydı.Her oyun biz oyuncular için.

BSC Misafiri

23.8.2012 19:36:05

0
Bence Capcom un yeni oyunlari cikarmadan önce oyuncularin fikirlerini almasi lazim yoksa is kendilerine kalirsa bu seri anca eskiden ne oynardik be dedigimiz oyunlardan olur.Dmc yi bu hale getireceyinize;Sparta,Nero ve Vergil in hikayelerine Dante nin bakis acisindan odaklanilabilirdi ve herkesin Capcom dan bekledigi seyde bunlardir eminim en azindan su anki Dmc den daha iyi olurdu.Coop moduna gelirsek hic gerek yok derim.Bu oyun kendi haliyle iyiydi.Bütün Devil May Cry fanlarina severlere ve BSC ye saygilar

enciso_jr

23.8.2012 17:55:18

0
Koymayınız arkadaş, Co-op Mo-op koymayınız lütfen. Adamın değiştirdiniz tipini, Lady'mi götürdünüz zaten. Bari bırakın yalnız kuul Dante yine yalnız kalsın. Yardıma muhtaç bi adam mı ki o Co-op da yardım etsinler.Hikaye dışında da, herhangi bi modun eğlenceli olacağını düşünmüyorum uzun süre. Ha olur da, karşılıklı kapışma yaparsınız, bi Battle bişey koyarsınız o olur. Ama o zaman da Dante olmasın o modda. Yenilirse ağlarım ben..

I-C-O

23.8.2012 17:05:36

0
Capcom DMC'ye coop koymaya bu kadar meraklıydında niye şuan çıkacak oyuna koymadın?

BSC Misafiri

23.8.2012 16:21:33

0
Ah Ah nerde o benim beyaz saçlı DANTEM
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DMC ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız