Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: Breach ve VR Experience Steam'de Oynaması Ücretsiz Olarak Sunuldu

 
   Square Enix ve Eidos Montreal Deus Ex için Steam'de iki adet oynaması ücretsiz içerik sundu.
 
   Bunlardan ilki Deus Ex: Mankind Divided'ın içerisinde bir mod olarak bulunan Breach. Deus Ex oyununda ilk kez bir arcade yaklaşım sunan yenilikçi bir oyun modu olan Breach'in Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Diğer oynaması ücretsiz olarak sunulan içerik ise Deus Ex: Mankind Divided - VR Experience oldu. Adından da anlaşılacağı üzere Oculus Rift veya Vive ile sanal gerçeklik deneyimi sunan bu içeriğe de buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Deus Ex: Mankind Divided, 23 Ağustos tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapmıştı. Oyunun ikinci DLC'si A Criminal Past 23 Şubat tarihinde çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Deus Ex Deus Ex Universe Eidos Montreal Square Enix PC PS4 Xbox One Mankind divided
SWAT 4 Gold Edition GOG Üzerinde Satışa Sunuldu Halo Wars 2 ve Forza Horizon 3 Xbox One S Bundle Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CheKD

25.1.2017 14:39:22

0
A Criminal Past'ın cevaplaması gereken çok fazla soru var özellikle iki oyun arasındaki süreye açıklık getirmeli bu yüzden beklentim yüksek,umarım System Rift'den daha uzun ve kaliteli olur.System Rift'i oynadım ve bence oyunun son kısımlarından çıkartılmış bir bölümdü,bence System Rift'i çıkarmalarının iki sebebi var.Birincisi Expansion Pass satmak için çıkarmış olmaları sonuçta Expansion Pass,bir DLC'nin neredeyse 2 katı fiyatına satılır ve içine en az 2 tane DLC koymalısın ki fiyatının karşılığını versin(!),ikincisi ise ileri de Human Revolution'dan sonra çıkan Director's Cut sürümü gibi bir sürüm getirmek içinde güzel bir fırsat oluşturması zira Square Enix bunu Human Revolution'da da yaptı,Missing Link'i oyuna koyduklarında eksik olan bir çok şey ortaya çıkıyordu ve oyundan çıkarılmış bir bölüm olduğu çok belliydi,Sistem Rift'de öyle bir DLC'ydi ve System Rift'in son kısımlarında Breach'in dahil olduğu bir görev vardı,aslında oyunun bir parçası olan Breach'i oyunun çıkmadan oyunu kestiklerinden,oyunculara yeni bir modmuş gibi sundular fakat tutmadı çünkü evren ve hikayeye dair hiç bir bilgi vermiyordu ve gereksiz zaman kaybıydı.VR olsun olmasın Breach çok sıkıcı bir mod,oynamayı düşünen varsa vazgeçsin derim,zaman kaybı.

2K

25.1.2017 03:59:49

0
Breach kadar gereksiz ve sıkıcı bir oyun modu çok az gördüm. Oyun bitince belki gönderme, bir şeyler falan vardır diye girdim ve aşırı derecede sıkıldım. Telefon oyunlarını bilirsiniz ücretsizdir fakat sürekli abi 10 TL at şunu al abi 20 TL at şunu al der. Breach modu aynen o şekilde işliyor. Sanırım hırs yapsın oyuncular diye 3 yıldız alabiliyorsunuz ve bunların hepsini ilk oynayışta almanın imkanı yok. Yani boostları alsınlar diye yapmışlar ama mod sıkıcı olunca insanın hiç alası gelmiyor. Deus Ex, ücretsiz falan görünce bir an heves edip indirenler olacaktır ama 10 dakika sonra zaten anca bunu bedava yaparlar diyeceksiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Mankind Divided
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız