Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space Romanı DS: Catalyst Duyuruldu


     Üçüncü oyunla birlikte bizleri yepyeni bir evrenle tanıştırmaya hazırlanan Dead Space serisinde hikaye daha da detaylanıyor. Dead Space için yeni bir romanın duyurusu bugün itibariyle yapıldı.
 
     Dead Space: Catalyst ismini taşıyacak olan roman, B.K. Evenson tarafından yazılıyor. Önümüzdeki Ekim ayında çıkarılması düşünülen bu roman, Dead Space serisinin zaman diliminde ilk oyunundan önce yaşananları konu edinecek. Tor Books tarafından çıkarılması planlanan roman, 2 Ekim çıkış tarihini almış durumda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Space 3 EA Visceral Games Isaac Clarke PS3 Xbox 360 PC Korku dead space catalyst roman
Achievement Açanlara Artık Ödül Var Tomb Raider'dan Yeni Oynanış Videoları Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Col.Rascal

20.6.2012 10:05:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx Roman deyince aklıma geldi. Bu serinin 2 adet animasyon filmi var, izlemenizi tavsiye ederim. İlk film ilk oyundan öncesini, ikinci film de oyunlar arasındaki olayları anlatıyordu sanırım. Muhtemelen bir 3. film de görürüz yeni oyun çıkmadan önce. Habere göre bu romanın da senaryo bağlayıcı özelliği olduğundan okunması iyi olacaktır.
Dead Space'in onlardan önce 8 adet çizgi roman ve bir tane de Dead Space Martyr isimli romanı da var. Onlardan sonra animasyon filmler izlenirse daha etkili olur. Romanda Michael Altman'ın Black Markerla tanışıp mesihliğini ilan etmesi süreci işleniyor. Tabi EarthGov da dahil. Çizgi romanlarda ise Red Marker'ın ilk bulunduğu anlardan itibaren arkada dönen gizli işler, USG Ishimura'nın bölgeye gönderilmesine kadar ki yaşanan enteresan olayların doktorlar ve güvenlik şefleri tarafından incelenmesi yer alıyor. Tabi bunlar 6 tane çizgi roman için geçerli. Onlar bir seri, bir diğer tekil roman Isaac ve Nicole'un görevleri yüzünden ayrılmasından hemen sonra Nicole'un başına gelenler. Ve bir diğer romanda da bir grup araştırma görevlisinin başına gelenler işleniyor.

- The Stig -

20.6.2012 02:21:19

0
türkçeye umarım çevrilmesi uzun sürmez.. hemen alıp okumak isterim!

maniague

20.6.2012 01:42:00

+2
co-op okuruz artık.

crysispeed

19.6.2012 23:05:44

0
türkçesi çıkar mı ki?

xLordRealx

19.6.2012 23:04:34

0
Roman deyince aklıma geldi. Bu serinin 2 adet animasyon filmi var, izlemenizi tavsiye ederim. İlk film ilk oyundan öncesini, ikinci film de oyunlar arasındaki olayları anlatıyordu sanırım. Muhtemelen bir 3. film de görürüz yeni oyun çıkmadan önce. Habere göre bu romanın da senaryo bağlayıcı özelliği olduğundan okunması iyi olacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 3
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız