Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls II PC için Piyasaya Çıktı


    Dark Souls II sonunda PC için piyasaya çıktı. Oyunun dijital sürümleri çeşitli online mağazalarda satın alınabilir durumda. PC oyuncularının heyecanla beklediği yapımda birkaç sorun da bulunuyor.
  
    Söylenenlere göre oyunda bazı çökme sorunları var ve kontrollerde de düzeltilmesi gereken noktalar bulunuyor. Bandai Namco ise bu sorunlar üzerinde çalıştığını ve en kısa sürede sorunların çözüleceğini söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Morin: "Watch Dogs 2'nin Yapım Süresi Çok Daha Kısa Olurdu." Fransa Hükümeti: Dünyanın En Büyük 2. Oyun Yapımcısıyız
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.4.2014 21:29:32

0
Çıktı çıktı da çıkmaz olaydı ... An itibari ile 95. sayfayıda deviren steam sayfası ! http://steamcommunity.com/app/236430/discussions/0/558754259683457381/#p94 Ben aralarındayım ve oyunu oynayamıyorum. Gittim bir Vga kablo aldım, hdmı'dan sesi almak için harici bir ses cihazını kullandım falanda fistanda. Yapılacak iş değil. 2014'te uğraştığımız sorunlara bak. Metacriticte pc sürümü için bayağı bir canını yakacaklar firmanın.

BSC Misafiri

25.4.2014 18:50:55

0
Oyun az sorunlu bazı yerlerde göçme olup hata veriyor. Yakında yama gelecek fixleyecekler gibi. Ayrıca bu oyun port değil grafik seçenekleri buna işaret. Diğerinde bir tane grafik ayar bile yoktu.

whatsupman2

25.4.2014 14:12:38

+1
hdmı ile tv ye bağlı oynuyosanız da oyun açılmıor değişik bi yöntemle açılıyor oyunun simgesinde tutonuz hdmı portu çıkartıonuz enteras basıonuz 3 sn ye sonra hdımı takıonuz oyun açılıomuş sene olmuş 2014 böyle salak sorunlar var bunlar hiçmi kontrol etmeden salıolar oyunları piyasaya anlamadım gitti

BERATTAN

25.4.2014 14:05:44

+2
Çıktı çıktı, çıktı ama yine port olarak çıktı.mouse double click tuşunu zorunlu halle getirmişler oda üst üste basınca hareketlrei yavaşlatıyor yani birincil atack yerine ikincil atack yapıyor neyse xbox360 ve ps3 oynamış olanlar beni cok iyi anlaycaklardır mesela aynı tuş H de kayıtlı üst üste basın göreceksiniz böyle bir sorun olmuyor klavyede mouse olayı çok kötü olmuş çıldırtı akşam beni
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız