Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls 2'nin PS3 ve PC Sürümleri Bu Videoda Karşılaştırıldı


    Dark Souls II'nin PC sürümünün nasıl görüneceğini mi merak ediyorsunuz? Aşağıdaki video merakınızı fazlasıyla giderecektir. IGN tarafından hazırlanan karşılaştırma videosunda PC ve Playstation 3 sürümlerinin arasındaki görsel fark ele alınmış.
 
    Oyunun PC sürümünün 60 fps ve 1080p görüntü desteğine sahip olacağını belirtelim. Özellikle görüntü karakterleri yakından gösterdiğinde PC sürümünün daha iyi kaplamalar sunduğunu anlayabiliyoruz. Peki arada çok büyük fark var mı? Karar sizin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Microsoft'un Bulut Sistemi Nasıl Çalışıyor? (Türkçe Altyazılı Video) Warface'in Xbox 360 Sürümü 22 Nisan'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dovahkiin

9.4.2014 17:59:04

+1
Valla arkadaş kimse kusurabakmasın da açık ve net bunların nedeni. Böyle beklenti yaratıp, kandırmalarının tek ve yegane sebebi tüketim çılgınlarının her haltı "preorder" ile satın alması. Biraz sabırlı olun, çıktığı gün incelemelerine bakın, yorumlara bakın. Çıktığı gün alın, 1 gün sonra alın, 1 yıl sonra alın. Hiçbirşey kaybetmezsiniz. Evet bende yaptım zamanında ön sipariş ve elimde de patladı. Ama dersimi aldım bir daha yapmadım. Ön siparişler devam ettikçe onlar da beklentiyi karşılamayacak oyunlara "süslü süslü videolar, bol keseden ön sipariş hediyeleri" ile bizleri kandırmaya devam edecek.

BSC Misafiri

9.4.2014 15:23:23

+1
http://i2.wp.com/i.minus.com/iqKlfRFV9WByZ.gif?resize=400%2C225 bu ps3 te vaadettikleri ve erken geliştirme aşamasında gösterdikleri grafik. http://i1.wp.com/i.minus.com/ibpGkNBgaNe7v.gif?resize=400%2C225 bu da ps3 ün satın alınabilir versiyonunun grafikleri. Tabiki ps3 için ilk resimdeki gibi olabileceğini düşünmüyordum ama en azından bunu pc versiyonu için bekliyordum(belkide az bi kırpmayla) sonuçta şu anki pc donanımlarının bunu kaldırabileceğini düşünmek hiçte zor değil. Bu karşılaştırma ise tam bir hayal kırıklığı.İnsanları aleni olarak nasıl bu şekilde kandırabilirler aklım almıyor.Asıl konu oynanabilirlik değil kesinlikle oyun her türlü her şekilde oynanır ama firmanın erken siparişlerden olabildiğince kar sağlamak için yaptıkları bu rezillik gerçekten üzücü.

musAKka

9.4.2014 13:46:03

+3
quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Attim maili kabul ettiler pc ye cikmiyor cok sagol kardesim yardim ettigin icin gercekten tamam, haydi simdi esprini yaptin gidebilirsin
Rica ederim. Maksat paramız cebimizde kalsın.

Jedi_masterr

9.4.2014 13:30:17

-1
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Hiçbir şey için geç değil. Durumu açıklarsan belki adamlar oyunu çıkarmaktan vazgeçebilirler: http://www.bandai.com/support/contact.php
Attim maili kabul ettiler pc ye cikmiyor cok sagol kardesim yardim ettigin icin gercekten tamam, haydi simdi esprini yaptin gidebilirsin

Hoid

9.4.2014 13:28:13

+1
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Hiçbir şey için geç değil. Durumu açıklarsan belki adamlar oyunu çıkarmaktan vazgeçebilirler: http://www.bandai.com/support/contact.php

musAKka

9.4.2014 13:22:44

+3
quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx Ps3 te daha iyi gozukuyor, pc de zaten bu oyun oynanmaz hilenin dibine vuruyorlar bence pc ye cikmamasi lazim bu oyunun...
Hiçbir şey için geç değil. Durumu açıklarsan belki adamlar oyunu çıkarmaktan vazgeçebilirler: http://www.bandai.com/support/contact.php

Jedi_masterr

9.4.2014 13:10:32

0
Ps3 te daha iyi gozukuyor, pc de zaten bu oyun oynanmaz hilenin dibine vuruyorlar bence pc ye cikmamasi lazim bu oyunun...

BSC Misafiri

9.4.2014 11:01:34

+1
Neyse ki Witcher 3'te böyle sahtekarlıklar olmayacak.Adamlar parasının hakkın veriyor.

Hoid

9.4.2014 10:57:47

0
İlk başta gösterilen videoya bakın birde şuna bakın konsol sürümüne AA eklemişler çözünürlüğü 1080@60 yapmışlar servise sunmuşlar eğer ki bu gösterilenlerin doğru olduğunu var sayarsak durum vahim . Ancak Dark Souls 1 de gördük bunu adam 1 mb bile tutmayan fix dosyaları yayımladılar aradaki fark uçtu gitti öyle ki çok iddalıyım şuan DS1 DS2 den daha iyi grafiklere sahip bu oyunda da çok kaliteli bir mod gelecektir yine nexusmods tarafından gelirse şahane olur .

GT_55

9.4.2014 09:57:00

-1
Eski nesil konsollar ile aradaki fark bu kadar az iken, yeni nesil konsollardan çok daha iyi grafik bekleyen pc fanları arkadaşlara selamlarımı yolluyorum. Olm anladık pc'leriniz şöyle güçlü, böyle güçlü, kabul ama, o donanıma göre oyun çıkmadığı müddetçe, konsol portları oyunları oynadığınız müddetçe, büyük beklentiler içine girmeyin derim.

xleonhart

9.4.2014 08:44:56

+3
Resmen kandirildik.

BSC Misafiri

9.4.2014 08:22:37

+1
PC de belki bir umut o ilk gösterilen grafiklerle gelir dedik ama bu adamlar habiden yalancı çıktı oyunu oynamak gelmiyor şu an içimden böyle yapmalarına uyuz oluyorum, ya oyunu öyle mükemmel grafiklerle tanıtıp insanları beklenti içine sokma ya da sözünden dur öyle çıkar oyunu. Artık hiçbir oyunun tanıtım videolarına kanıp beklenti içine girmem hayal kırıklığından başka birşey olmuyor. Bunlar milleti keriz falan sanıyorlar herhalde.

adam olun

9.4.2014 08:22:32

+1
sen git hurdaya çıkmış konsol ile pc grafikleri aynı seviyede yap sonra pclerde neden korsan var diye isyan et

# Ace #

9.4.2014 03:01:19

+3
Şimdi içimdekileri tamamen söylesem kesin ban yerim o yüzden azcık veryansın etmek hakkımız. Cidden bunların bize sundukları bu ise kısa ve öz yalancısınız diyorum. Sen konsol sürümleri için reveal demo oyun içi video yayınla. IGN ile bunu sohbet ortamında bize servis et arada japon dostlarımız birkaç fada kude kawai desin. Üstüne bir süre sonra TGS demo ile oyunu daha da kırp hadi onda fena değil konsola bu gelirse yemede yanında yat diyelim. Ama yok sen utanma oyunda fps epic olsun; stabilin nirvana seviyelerine ulaşılsın diye her şeyi kırp konsolara servis et. Hadi konsolar için anladım yaptıklarını; onlara yapılan bir haksızlık olsa da. Hadi konsol sahipleri oyun iyi vs. diye onlar bunu yedi yuttu çiğnedi. Eee benim güzel From Software pc'de en azından neden tgs demo'ya yakın bir ürün sunmadın ayıptır yahu. Bu nedir konsol sürümünün ikiz japon kardeşi. Hadi oyun port diyelim, oyun süper, zevkli vs. neden bizi bu kadar reveal sürümü ile havaya soktun. O kadar büyük beklenti içine sokarsan pc sürümünü bile ya acaba daha gelişmiş grafik ile gelir mi? diye hevesle bekletirsin ama yanılmışız. Senin ilk oyunda ki yaptığın rezilliği unutmak hataymış. Senin pc sürümüne ön sipariş vermek ne ki! ah ah hata bizde. Ha burada oyunu kötülemek haddime değildir bu söylediklerimi lütfen yanlış anlamayın. Sadece bize sundukları reveal sürüm ile konsolda ki grafik zaten garip bir üzüntü içine sokmuşken. Üstüne pc gibi bir platforma sen konsoldan hiçbir iyileştirme yapmadan azıcık daha detay ekleyip portla. Yuh diyorum yabancılar zaten basitçe Lairs! demekle çok haklılar. Neyse artık ön sipariş verdim nexus modcu kardeşlerimden ds2fix ve yaverlerini beklemeye koyulacağım.

- The Stig -

9.4.2014 01:49:08

0
Eski nesile uyarlanacak her oyunun sonu boyle olacak.. pc bildigin ps3 versiyonunun bi tik hallicesi.. port oyunlarin cogunda bu sorun var ve olacak.. konsol icin cikan hatta eski nesile cikan her oyunun pcde cok farkli olmasini beklemek yanlis. pc icin asil next gen oyun star citizendir.. e3 ten sonra pc ve yeni nesil konsollar cosacaktir.. yeterki yeni motorlar hazir olup yeni oyunlar bu motorlarla gelistirilsin.. 2014 gecis yili.. kimse uber grafikler beklemesin sene sonuna kadar..

MiyopBey

9.4.2014 01:34:38

-2
Grafikleri süper değil diye orjinal almaktan vazgeçenler var. Oyunu çok güzelmiş felan hiiiiiiç önemi değil, grafik yoksa parada yok!

BSC Misafiri

9.4.2014 00:58:12

0
Araldan Ön Siparişi Veriyorum,Oyun Grafik Olarakta Tatminkar Seviyede,Fiyatta Güzel Kutulu Kitap çıklı,Dvdli Oyun 63 Tl Bundan İyisi Can Sağlığı:)

BSC Misafiri

9.4.2014 00:56:39

+1
ön sipariş yapacaktık birde bu oyuna :((( kimse kusura bakmasın fakat hiçbir firma bana konsol oyunu kalitesinde oyun oynatmaya kalkışamaz. Bf4 ü ultrada oynatan Pc im varken Ps3 kalitesinde oyunları satın aldıramazsınız bana. bildiğin 2005 model grafiklerle çıkarmışlar oyunu.

mete19

8.4.2014 22:47:23

0
pc her konuda iyi, ama konsol dışarı çıkıldığında da oynana biliniyor da artısı mı bu?

MxFxOx

8.4.2014 22:40:52

+1
grafikler harbiden kotu.

CPTLeBron

8.4.2014 22:03:48

-1
quote:

Orijinalden alıntı: odegilde

Psikolojik sorunlarda var vah vah vah vah çok yazık merak etme DH ve BSC'de üye çok herkes 10TL bağışta bulunursa pastadam ve mementopolis'i tedavi ettirebiliriz.Ben ciddiydim hakaret etmedim.
İnsanlara bu şekilde hakaret etmeye çalıştığınızda elinize ne geçiyor ciddi anlamda merak ediyorum?

mementopolis

8.4.2014 21:55:34

-4
quote:

Orijinalden alıntı: odegilde
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

odegilde

8.4.2014 21:42:30

+4
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis
alıntı:

Orijinalden alıntı: odegilde

alıntı:

Orijinalden alıntı: mementopolis

oyunu oynamadan sırf grafikleri yüzünden eleşdirenler nekadar belli gidin crysis oynayın bu oyun size bir numara küçük gelir . Sonra Watch Dogs sistemim calışdırırmı diye yakınan mı dersiniz. Witcher 3 çıktığı vakit grafik kalitesi uçuk diye pc'sini balkondan aşağıya Tan mı dersiniz...

Grafiklerde nirvanaya ulaşsa bile oyun ps3 - x360 oyuncuları da şikayete başlayacak , pc tayfaları hınçla saldıra bilirlerdi.eşitlik en iyisi pc de görsel ler yine iyi bence.


Ah yazık konsolda oyun oynamaktan gözleri kör olmuş bütün tedavi masraflarını DH ve BSC üyeleri olarak karşılıyıcaz.
Merak etme herşey yoluna giricek.


hahahahaha :D isinize gelmedi diiimiii. hemmmmeenn hakaret hemmmmmeennnnn!!!!
dogruya dogru yani yapacak birsey yok siz grafik fetisleri icin..
Psikolojik sorunlarda var vah vah vah vah çok yazık merak etme DH ve BSC'de üye çok herkes 10TL bağışta bulunursa pastadam ve mementopolis'i tedavi ettirebiliriz.Ben ciddiydim hakaret etmedim.

musAKka

8.4.2014 21:42:01

+2
Çok uçuk fark olmasa da özellikle çözünürlük, antialiasing, frame değerleri ve kaplama kalitesi açısından PC'de daha iyi gözüktüğü aşikar. Ama günümüz teknolojisine ayak uydurmaktan bir hayli uzak. Buna karşın ilk oyunun PC'ye çıktığı gün yayınlanan 1 MB'lık patch ile nasıl bir görsellik kazandığını hepimiz biliyoruz.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Açıkçası ben mod'culardan umutluyum. Olmasa da benim için çok sorun olmaz, zevkle oynayacağız.

Rai-gy

8.4.2014 21:28:03

-2
Pc'de dark souls mu oynanır ya hiç oynama daha iyi.Crysis oynamaya devam.

CPTLeBron

8.4.2014 21:26:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex çözünürlük ve aa nın dışında görsel bir fark göremedim. asıl farkı akıcılıkta belli oluyor. konsolda resmen kasılıyor oyun.
Katılıyorum, çözünürlük, AA ve biraz daha iyi kaplamalar dışında hiçbir fark yok. Bu arada FPS oranı Xbox 360'ta çok daha iyi PS3'e göre. O yüzden kasılmalar mevcut. Sanırım bu adamlar PS3'e oyunu optimize etmeyi pek becerememişler.

mementopolis

8.4.2014 21:00:19

-5
quote:

Orijinalden alıntı: odegilde
alıntı:

Orijinalden alıntı: mementopolis

oyunu oynamadan sırf grafikleri yüzünden eleşdirenler nekadar belli gidin crysis oynayın bu oyun size bir numara küçük gelir . Sonra Watch Dogs sistemim calışdırırmı diye yakınan mı dersiniz. Witcher 3 çıktığı vakit grafik kalitesi uçuk diye pc'sini balkondan aşağıya Tan mı dersiniz...

Grafiklerde nirvanaya ulaşsa bile oyun ps3 - x360 oyuncuları da şikayete başlayacak , pc tayfaları hınçla saldıra bilirlerdi.eşitlik en iyisi pc de görsel ler yine iyi bence.


Ah yazık konsolda oyun oynamaktan gözleri kör olmuş bütün tedavi masraflarını DH ve BSC üyeleri olarak karşılıyıcaz.
Merak etme herşey yoluna giricek.
hahahahaha :D isinize gelmedi diiimiii. hemmmmeenn hakaret hemmmmmeennnnn!!!! dogruya dogru yani yapacak birsey yok siz grafik fetisleri icin..

BSC Misafiri

8.4.2014 20:41:18

+3
ps3 çıktı xbox one çıktı PC aldı başını uçtu gitti adamlar hala PC ye ps3 kalitesinde oyun çıkartıyor. tamam souls serisi çok sağlam bir oyun olabilir (ki bence öyledir.) ama PC kullanıcılarına da bu yapılmaz ayıptır.

odegilde

8.4.2014 20:34:35

-1
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis oyunu oynamadan sırf grafikleri yüzünden eleşdirenler nekadar belli gidin crysis oynayın bu oyun size bir numara küçük gelir . Sonra Watch Dogs sistemim calışdırırmı diye yakınan mı dersiniz. Witcher 3 çıktığı vakit grafik kalitesi uçuk diye pc'sini balkondan aşağıya Tan mı dersiniz...

Grafiklerde nirvanaya ulaşsa bile oyun ps3 - x360 oyuncuları da şikayete başlayacak , pc tayfaları hınçla saldıra bilirlerdi.eşitlik en iyisi pc de görsel ler yine iyi bence.
Ah yazık konsolda oyun oynamaktan gözleri kör olmuş bütün tedavi masraflarını DH ve BSC üyeleri olarak karşılıyıcaz. Merak etme herşey yoluna giricek.

Guest-56D7221EF

8.4.2014 20:28:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Hem geç çıkıyor, hem de fark yok. Beklemeye değer birşey yok. PS3te oynayın hiç olmazsa daha zevkli online daha çok oyuncu kapışmalar var. Bu oyunun zevki bu
Çok Önemli bir noktayı kaçırmışsın sen pcdeki modcuların neler yapabileceklerini.Tamam konsol ile pc arasında fark yok fakat bu oyunu kesinlikle modlanacak buna emin olabilirsin.İlk dark soul oyununda olduğu gibi bunun içinde grafik modu çıkaracaktır merak etmeyin. Ama bende aradaki farkı görünce şaşırmadım diyemem daha bariz bir fark bekliyordum hiçbir farkı yok aynı.

BSC Misafiri

8.4.2014 20:21:48

+1
Hem geç çıkıyor, hem de fark yok. Beklemeye değer birşey yok. PS3te oynayın hiç olmazsa daha zevkli online daha çok oyuncu kapışmalar var. Bu oyunun zevki bu

Gamermn

8.4.2014 20:10:00

-1
fark yok ya fazla pc ye gecikmeden çıkarmaları yeter keşke herkes bunu başarsa grafikten önce

BSC Misafiri

8.4.2014 20:04:23

+1
Tamam oynanış ve hikaye'de önemli ama artık grafikte olsun bir zahmet, şimdi çok iyi grafikli oyunlar varken bunun yapılması pek hoş olmadı. En azından daha iyisi olabilirdi. PS3'te ne gördüysem az bir şey iyisi PC'de var o kadar. Witcher 3, Dragon Age 3 v.s oyunlar çıkıyor onların grafikleri ile şimdi bu oyunun grafikleri karşılaştırılamaz ama darksoulsun önünde bu denli grafiği iyi olan oyunlar varken daha iyi olması gerekirdi.

mementopolis

8.4.2014 19:51:38

-9
oyunu oynamadan sırf grafikleri yüzünden eleşdirenler nekadar belli gidin crysis oynayın bu oyun size bir numara küçük gelir . Sonra Watch Dogs sistemim calışdırırmı diye yakınan mı dersiniz. Witcher 3 çıktığı vakit grafik kalitesi uçuk diye pc'sini balkondan aşağıya Tan mı dersiniz... Grafiklerde nirvanaya ulaşsa bile oyun ps3 - x360 oyuncuları da şikayete başlayacak , pc tayfaları hınçla saldıra bilirlerdi.eşitlik en iyisi pc de görsel ler yine iyi bence.

Wayward Son

8.4.2014 19:45:13

+4
Bunu gördükten sonra Ubi'ye haksızlık ettiğimizi düşünüyorum.

tamererr

8.4.2014 19:43:25

+2
Millet anlamamış ! Arkadaşlar siz bu oyunun tanıtım videolarını izlemiş miydiniz ? Yaptıkları downgrade yüzünden adamlar açıklama yapmak zorunda kaldılar. Konsol görselini 1080p 60 fps yapıp çıkarmışlar. Şu kaplamalara bak, olmayan efektler yüzünden çırıl çıplak görünen şu görsellere bak , ışıklandırma renkler, obje-karakter detayları, ambient occlusion vs vs ... Oyunun görselleri günümüze göre çok çok yavan. Oyun çok kötü görünüyor. Nitekim farklı kanallar üstünden yapılan yerli yabancı tüm yorumlar bu şekilde. Ancak oyunu savunan kesimde görsellerle işlerinin olmadığını, oynanış oynanış oynanış diyerek avutuyorlar. Herkes takmış bir oynanışa. İlk dark souls bile bu kadar kötü görünmüyordu.

ultralisan

8.4.2014 19:41:18

+2
Pc versiyonunda ufak bir aa farkı var başkada birşey yok lanet olsun size oyunu orjinal almak istiyordum bide.

BSC Misafiri

8.4.2014 19:39:35

+1
from software gözümdeki tüm saygınlığını kaybetti. hadi ps3 ve xbox 360 için downgrade yapıyosun da pcyi niye gösterdiğin kalitede çıkarmıyosun? sahtekarlar

pcrex

8.4.2014 19:38:44

+2
çözünürlük ve aa nın dışında görsel bir fark göremedim. asıl farkı akıcılıkta belli oluyor. konsolda resmen kasılıyor oyun.

tamererr

8.4.2014 19:37:51

+2
Youtube yorumlarında da en fazla yazıldığı ve kesinlikle haklı olunduğu gibi ; "this game looks awful" Rezalet ya görseller... O tanıtımda ki görseller nerede bunlar nerede ... PC'den umutluyduk oysa ki ... Konsollar için "çalışabilecek en iyi şekilde" diye bir açıklama yapmışlardı ya , pc için ne diyecekler bakalım... Grafikler 2006'dan kalma.

Kirylo Sidorovich Razumov

8.4.2014 19:35:40

+2
Konsol sürümünü izlerken, sanki numarası geçmiş miyop gözlüğümle bakıyormuşum gibi hissettim. Çamurlu ve bulanık.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız