Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls 2'de Deprived Sınıfı Ortaya Çıktı

Çıplak elle düşmanları dövmek Deprived'e nasip olacak

     From Software'in merakla beklenen aksiyon-rpg oyunu Dark Souls II'nin yeni görselleri yayınlandı. Bu görsellerde yeni giysiler, silahlar ve büyülerin yanı sıra "Deprived" sınıfını da görme şansı yakalıyoruz.
 
   Deprived üzerinde doğru düzgün giysi bulunmayan bir karakter, ama yakın dövüşlerde güçlü olması onu düşmanları için büyük bir tehlike yapıyor. Dark Souls II ilk olarak 14 Mart'ta konsollar için, daha sonra ise PC için piyasaya çıkacak. İşte yeni görseller.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Phantom Pain'de 80'lerin Film Filtresi İstenmiş Dying Light'ta 4 Kişilik Co-Op Desteği Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nightmare_00

12.2.2014 23:31:57

+1
Hala grafik diyorlar yaw bunlar tam komedi valla:):)

BSC Misafiri

12.2.2014 18:16:39

0
oyunun grafikleri yeterince iyi arkadaşlar bunu oyun çıktığında oynamaya başladığınızda anlayacaksınız ben sadece yapay zekadan şüpheliyim umarım bu zorluk olayını düşmana verilen hasar üzerinden değil yapay zekanın zekası üzerinden ayarlamışlardır.

kaansezgin02589

12.2.2014 17:18:32

0
Bu grafik nedir ya PS2 oyunu gibi. Oyunu ilk başlarda savunuyordum grafik konusunda ama bu kadarda olmazki arkadaş. Geçen nesil değil iki nesil öncesi sanki. İnsan biraz olsun geliştirmezmi yav

gursoyf

12.2.2014 16:09:02

0
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dark_Souls_II_Farkli_Bir_Oyun_Motoru_Kullaniyor-33321.htm bu haberleri hatırlıyorum da grafikler gün geçtikçe daha da kötü görünmeye mi başladı nedir? umarım ben yanılıyorumdur. çünkü çok iddalı başlamıştı bu oyunun haberleri. grafikler, kaplamalar, karakterler falan 5 sene öncesini hatırlatıyor sanki... inşallah tersi çıkar.

BSC Misafiri

12.2.2014 12:40:41

0
Üzerinde hiç bir zırh takımı olmamasına şaşmamak gerekiyor, zaten deprieved "Yoksun" demek. Başlangıçta zayıf kalıp oyunu daha zor(muş) gibi hissettirse de, sonradan özelliklerinin eşit dağılımı nedeni ile oldukça avantajlı hale geliyor(du) ilk oyunda. Bakalım aynen devam edecek mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız