Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Danimarka TV'sinden Tarihi Assassin's Creed Hatası


 
      26 Şubat'ta Danimarka'daki bir TV kanalında Suriye'deki çatışmalarla ilgili olarak sunulan bir haberde tarihi bir hataya imza atıldı. Aslında bu hata bir çok Batılı'nın Ortadoğu ülkelerini hala Oryantalist bir şekilde kafalarında nasıl canlandırdığının bir kanıtı diyebiliriz.
 
     Şam'a ait olduğu söylenen bir görüntü haber kanalında arkaplanda kullanıldı. İşin aslı ise İsrailli bir web sitesi TimesofIsrael tarafından ortaya çıkarıldı. TV'de kullanılan bu görüntü Assassin's Creed'ten alınmış Şam'a ait bir görseldi. Bırakın Şam'ın bugünkü halini yansıtmamasını 720 yıl öncesine ait gerçek olmayan bir tasarımdı.
 
     Danimarka TV yetkilileri ise bu görüntüyü internette bulduklarını ve gerçek sandıklarını söylüyorlar. Çizim gerçek sanılması aslında gayet doğal; çünkü video oyunlarının geldiği noktada ayrım yapması zor olabilir, ama internetten tesadüfen bulunan bir görsel TV'de nasıl kullanılabilir orası tartışılır.

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft action adventure assasin's creed pc ps3 xbox 360
PS4 Videosu Youtube'un En Çok İzleneni Oldu Bioshock Infinite'in Reklamından İlk Görsel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.3.2013 09:26:04

0
Ben bir haber programinin acilisinda (ismini hatirlamadigim icin bir yazdim) gow 3 ten rage of spartayi duydugumdan beri hayatim degisti : D Rage of sparta oyunun basindaki menude calan dan dan dan diye baslayan muzik

sarjaleti

12.3.2013 20:34:25

0
Allah akıl fikir versin. Ne diyelim.

rambocuk

12.3.2013 01:12:55

0
bunun yanlışlıkla yapılmasının tek bir açıklaması var Doğa üstü mallık

BSC Misafiri

12.3.2013 00:21:20

0
Haber bahane reklam şahane

Virtual Reality

11.3.2013 14:12:45

0
illuminati' nin bir kuruluş amacı vardı, insanlığı gözüyle gördüğü şeylerin %100 doğru olduğuna inandırırsan, onları bu doğrultuda yönetebilirsin. Evet bunu yıllar önce TV yayıncılığının bulunmasıyla başardılar. Sahip oldukları basın sayesinde, bir ülkenin insanlarının neye inanmasını istiyorlarsa onu servis edip gösteriyorlar. EE insanoğlu da gördüğünün %100 doğru olduğuna inandırıldığı için, bunu bilinç altında kesin doğru olarak kabul ediyor. İşte gelişmiş ülkeler bu şekilde yönetiliyor. Çünkü TV ve görsel basın onlara orta doğu ülkelerinden çok daha uzun yıllar önce girdi. Onlara kendi TV lerinde kendi görsel basınlarında ne gösteriliyorsa, çocukluklarından beri onun %100 doğru olduğuna inanıyorlar. Bir nevi, genel kültür ve tarih bilgisi olarak Cahil gelip cahil gidiyorlar. Fakat bilimde ilerliyorlar. Orası ayrı konu ama dünya da ki gerçekleri bilmeden basının gösterdiğini doğru kabul edip yaşayıp-ölmek, bence boşa harcanmış bir hayattır. Mesela ABD vatandaşlarının %95 i Türkiyeyi, Osmanlı zamanın da ki gibi kara çarşaflı İran tipli bir ülke sanıyorlar. Türkiye ye Cumhuriyetin geldiğinden bile haberleri yok hala şeriatla yönetiliyor sanıyorlar. Çünkü onlar için bütün orta doğu ülkeleri birbirinin aynısı gibi gösteriliyor. Bunun gerçekle alakası olmadığını sadece bu ülkelere seyahat eden insanlar biliyor. Ee bunlarında basını yönlendirecek, daha doğrusu illuminati yönlendirecek güçleri yok, o yüzden bu düzen hiç değişmiyor. İnsanlık hala gördüğü şeyin kesin doğru olduğuna inandığı sürece, basının yani illuminati' nin eseri olmaya devam edecek. Özellikle batı ülkelerinde ki gençlik bu şekilde yönetiliyor ve büyütülüyor. Bunun değişmesi çok zor. Her bir insanı kolundan tutup bu çamur atılan orta doğu ülkelerine getirip gezdirmek lazım. TV da, internette gördüğü her şeyin doğru olmadığının bilincinin bu milletlere aşılanması gerekiyor.

Frozen Grenadier

11.3.2013 14:12:19

0
İlk oyunun grafikleri en iyisiydi :D

BSC Misafiri

11.3.2013 13:34:16

+1
hangi cahil tv'de izlediklerine inanıyor ki

BSC Misafiri

11.3.2013 10:51:48

0
Devletin televizyonu trt de , Meksikada ki cinayeti Suriye yönetimi yapmış gibi gösteren haber görmek mümkün , Danimarka lı haberciler trt yi biraz örnek alsınlar yalan haber konusunda .

Acness

11.3.2013 10:45:11

0
Oyunların TV haberleri üzerindeki yardımı büyük..Bizim haber kanallarımızdada God of war - modern warfare 2 soundtrackleri dönüyo :D

BiqBrav3

11.3.2013 09:41:12

+2
Bu nasıl televizyonculuk ilk buldukları fotoğrafı mı koymuşlar nedir insan bir araştırır.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız