Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Carrier: Beklediğimiz Şey Daha Fazla Bellekti

Dishonored büyük beğeni toplamıştı

     Dishonored'ın bölüm tasarımcısı Christophe Carrier bu oyunu geliştirirken karşılaştıkları zorluklardan bahsetti ve yeni nesil konsollarda kendisini en çok mutlu eden etkene değindi. Daha fazla bellek olması Carrier'ı mutlu etmiş:
 
     "Bir bölüm tasarımcısı olarak hergün bellek sorunuyla boğuştuğumuzu söyleyebilirim. Yeterli bellek olmadığı için oyundan bir şeyleri çıkarıyor, siliyor, bölümleri ayırıyor veya NPC'leri bölümden çıkarıyorduk. Yani yeni nesil konsollarda bellek miktarının artacağını biliyorduk, bu bizim için büyük bir sevinç. Biz böyle bir şey için bekliyorduk"
 
    "Biz ilk başta PC oyuncusuyduk. PC oyunlarını seviyoruz ve daha sonra konsola oyun yapmak zorunda kaldık. Asıl sorunumuz bellek miktarının düşük olmasıydı. İşlemciler iyiydi, ama bizim oyunlarımız için bellek miktarı en önemli şeydi. Yani yeni nesilde bellek miktarının artacak olması harika."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dishonored Arcane Studios Bethesda Softworks FPS
"Kratos Her Zaman İlgi Uyandıracaktır" Gamestop: PS4 Çıkmadan Vita için İndirim Gerekli
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

9.3.2013 12:48:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: avatar78 Dishonored'ın bölümleri gerçekten güzeldi. Dunwall Tower, Hound Pits Pub... Hepsi hala aklımda. Mekan haricinde kılıç savaşları ve silah tasarımları da harikaydı.
Aynı zamanda bu kişi Half Life 2'nin de bölüm tasarımını yapmış biriydi diye hatırlıyorum

avatar78

9.3.2013 11:31:20

0
Dishonored'ın bölümleri gerçekten güzeldi. Dunwall Tower, Hound Pits Pub... Hepsi hala aklımda. Mekan haricinde kılıç savaşları ve silah tasarımları da harikaydı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
95 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız