Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie'nin Yeni oyun Resimleri Sahte Çıktı


     Microsoft'un Apple'ın elinden kaptığı Bungie başarılı bir Halo geçmişinden sonra, Microsoft çatısı altındaki son noktasını geçtiğimiz Eylül ayında çıkan Halo: Reach ile koymuştu. Microsoft, 343 Industries ile Halo yoluna devam ede dursun Activision tarafına geçen Bungie'nin neler yapacağı ise büyük bir merak konusu. Yeni bir oyunun çalışmalarına çoktan başlayan ekip şu ana dek "ser verip sır vermedi" desek yanlış olmaz.
 
     Bungie'nin yeni oyunu için ilk sansasyon haberi ise bugün internete yayınlansa da bu sansasyon oldukça kısa sürdü. Çünkü yapılan açıkalam ile Bungie'nin yeni oyununa ait olduğu belirtilen resimlerin sahte olduğu anlaşıldı.
 
     Hatırlarsanız Halo: Reach'in ilk görüntüleri de Tom Morello adlı oyun sever tarafından paylaşılmıştı. Bu görüntülerde ise "Not Tom Morello" ibareleri dikkat çekiyor. Sahte olduğu belirtilen bu görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 



 

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo: Reach Xbox 360 Bungie Microsoft 343 Industries FPS
Yeni Brain Age Oyunu Yolda SCE: Gran Turismo 5 Daha Fazla PS3 Sattıracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

29.11.2010 19:32:39

0
Resimlerle alakalı değilde Bungie her türlü FPS yapacak gibi yine farklı türlere yönelmelerini isterim ama %70 FPS olur..

BSC Misafiri

29.11.2010 12:12:24

0
o zaman hangi oyunmuş bu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız