Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard, Diablo III'ün İçeriği Konusunda Üzgün


   Yıllardır Diablo III'ü bekledik ve sonunda elimize birkaç ay önce ulaşmayı başardı. Diablo II'yi yıllardır oynayan oyuncular olarak, Diablo III'ün de aynı derece uzun süre oynatmasını bekledik. Ama şimdiden binlerce oyuncu çoktan oyunu bitirdi ve yanlızca yeni itemleri ortaya çıkarmanın derdine düştü.
 
   Blizzard da bunu dikkate almış olacak ki neredeyse özür dilemeye kadar varan bir açıklama yaptı. Blizzard topluluk menajeri Bashiok, konu hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getirdi:
 
   "Yalnızca item avcılığı yapmak, oyunun daha uzun süre oynanabilmesini sağlayamıyor. Halen oyunu oynayan binlerce, milyonlarca insan var. Ancak bu insanların artık oyunda yapacakları şeyler bitmeye başladı. Çünkü yapılabilecek her şeyi yaptılar. Ama aslında bakarsanız Diablo III, bir World of Warcraft değil. Dolayısıyla sürekli olarak bazı küçük ayarlamalar ve yeni içeriklerle oyunu geliştirmeye devam edeceğiz. Oyuncuları oyunun başında tutacak bir şeyler yapmamız gerek ve bu gerekli olan içerikler şu anda oyunda bulunmuyor."
 
    Böylesine samimi bir itiraf yapan Blizzard'ın önümüzdeki adımlarını nasıl atacağı merakla bekleniyor. Umarız dedikleri gibi zengin bir içerikle bizleri karşılar ve yine yıllarca oynamamızı sağlarlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG community bashiok
Max Payne 3'ün Double XP Etkinliği Bu Hafta Sonu Monkey Island 3 İçin Pek Umut Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Serden Geçti

6.7.2012 09:02:13

0
uzuuun zamandır oynamıyorum sanırım bundan sonrada oynamam gittim boşuna CE aldım diye düşünmeye başladım...

MakaveLiVII

5.7.2012 23:26:17

0
oyundaki dengeye ilişkin diablo2 de çıplak ve hardcore olarak 8 kişi tüm uber tristamı temizliyor adamlar denge ve taktik budur isterseniz linkte atarım ama d3te sıkıysa zombiyle kapış 4 kişi hiç şansın yok

Wayward Son

5.7.2012 12:49:28

0
Yorum yazamayınca saçmalamaya başladın:) Zaten hep saçmalıyordun ya neyse.

pugna2

5.7.2012 12:45:35

0
aga yalvarırım beni onayla lütfen bak inan çok kötüyüm şu an yazdıklarım filan okunmuyor o dereceyim lütfen onaylayın tamammı onaylıcakmısınız?

Wayward Son

5.7.2012 12:28:41

0
Yazık ya valla. Toplum tarafından onaylanma isteğiniz iyice çaresizliğe itti ikinizi:) Fake hesaplar açmak, forumda hakkımda postlar açmak vs. Ne yaparsanız yapın bir yere gelemezsiniz ikiniz de. Zaten Türkçe bilginiz yerlerde, okunmuyor bile ne söylediklerin. Eğitim hakikaten şart.

pugna2

5.7.2012 12:17:36

0
Daha ne kadar karşımda durabilceksiniz ne kadar diabloyu savunabileceksiniz merak ediyorum blizortun kendisi üzgün bir bunlar mutlu saf çooook

pugna2

5.7.2012 12:11:58

0
Aga bu Waywurd denenin gözünden hiç bir şey kaçmıyor ha adam çok zeki çok akıllı hepimiz hastayız bir sen akıllısın göremediklerimizi bize dösterdiğin için sana şükürler olsun waywırd sen olmasan ne yapardık kesin senin dediğin gibi olmalı

Wayward Son

5.7.2012 11:55:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: pugna2 Artık diablo büyük bir oyun değil çocuklar rahat olun trolluk yapıp eleştiri içerikli mesaj atanları kışkırtıyor hakaret ediyor adamlar karşılık verince onlarda trol oluyor zorla mesajlarını sildirtiyorlarsunuz akılları sıra burda diablo 3 e yada blizorta eleştiri mesajları görmücekler ama değişen bir şey olmuyor o adamaların mesajları halla burda :) Blizort resmen sıçtı sıvadı "yapılacak her şeyi yapmışlar onlara bir şey kalmamış" mhahahahahahaaaa bak bu açıklama geçenlerde gerçekleri konuşan biri vardı ne dedi diablodan beklentilerinizi düşürün bak bu gerçek açıklamaydı işte he asıl konuya gelirsek oyun efsaneleri her zaman gelmez yani gerçekten yaratıcı olanlar onalarki oyunlarda kişilikleri karakterleri yaratır kuralları onlar koyar idolleri onlar yapar bazılarıda onları taklit eder ama o ustalar artık olmadığında zamanaları dolduğunda yada gittiklerinde şu andaki durumla karşılaşırsınız asla özgün olmayan ezme taklit oyunlar diablo3 gibi yani ha şunada sakın kanmayın yapılacak her şeyi yaptılar bahanesi kesimlikle doğru değil özel şeyleri özel insanalr yapar bu sorunun cevabı çok kolay blizzard da özel insan kalmamış.
Ya ikinci kullanıcılarınızla saçmalamaya devam ediyorsunuz bari bunu belli etmeden yapın [:'(] Ciddi anlamda psikolojik sorunlarınız var. Kendi söylediklerinizle bir yere gelemeyince çok gözükmek amacıyla 2. profillerinizle yorum yapıyorsunuz. Yazık yazık, çok yazık:))

Wayward Son

5.7.2012 11:53:51

0
Ben devam oyunları konusunda ''HİÇ'' güzel oyun yok demedim ki? Ama geneline bak, büyük sıkıntılar var.

BSC Misafiri

5.7.2012 09:38:25

0
Ayrıca devam oyunları konusunda benim de içim yanık fakat HİÇ güzel örnek yok demek rocksteady gibi firmalara biraz ayıp olmuyor mu? Arkham City: HER konuda üstüne koydu ilk oyunun. Mass Effect 3: 2 ile iyice aksiyona kayan seriyi en azından aksiyon konusunda ilerletti, ve sinematik sunumda iyice kendini aştı. Max Payne 3: Evet nerde eski Max, fakat aksiyon konusundan bakınca da gelmiş geçmiş en iyilerden. The Witcher 2: Eski oyuncuların hepsi bu oyunun değerini bilir zaten açıklamaya gerek yok. Harcadığım en güzel 140 tl lerden biridir. ... Örnekler uzar gider.

pugna2

5.7.2012 08:56:30

0
Artık diablo büyük bir oyun değil çocuklar rahat olun trolluk yapıp eleştiri içerikli mesaj atanları kışkırtıyor hakaret ediyor adamlar karşılık verince onlarda trol oluyor zorla mesajlarını sildirtiyorsunuz akılları sıra burda diablo 3 e yada blizorta eleştiri mesajları görmücekler ama değişen bir şey olmuyor o adamaların mesajları halla burda :) Blizort resmen sıçtı sıvadı "yapılacak her şeyi yapmışlar onlara bir şey kalmamış" mhahahahahahaaaa bak bu açıklama geçenlerde gerçekleri konuşan biri vardı ne dedi diablodan beklentilerinizi düşürün bak bu gerçek açıklamaydı işte he asıl konuya gelirsek oyun efsaneleri her zaman gelmez yani gerçekten yaratıcı olanlar onalarki oyunlarda kişilikleri karakterleri yaratır kuralları onlar koyar idolleri onlar yapar bazılarıda onları taklit eder ama o ustalar artık olmadığında zamanaları dolduğunda yada gittiklerinde şu andaki durumla karşılaşırsınız asla özgün olmayan ezme taklit oyunlar diablo3 gibi yani ha şunada sakın kanmayın yapılacak her şeyi yaptılar bahanesi kesimlikle doğru değil özel şeyleri özel insanalr yapar bu sorunun cevabı çok kolay blizzard da özel insan kalmamış.

MakaveLiVII

5.7.2012 03:12:53

-1
herşeyden önce skill renkler hikayeyi boşverin legenderylerin çöp olması ve oyunda yüzde 90 tahmin edilebilir random olayının olması ve alanların hep dar olması oyunu bitirdi diablo 2'de bi girdigin harita bi girdigini tutmazdı öyle bişiydi.. skilli stat boşkoyun dedim hani bunlar olsada olurdu dedim ama benim için çok önemli skill stat olayı hadi burda daha iyi taktik diyorsunuz ama skillerin 3/4'ü çöp resmen + lvl almak ve infernoya gelmek bebek oyuncagı oldugundan + ah ımızıda unutmayalım 2m'e çok rahat act 1 farm char diziliyor e ama adam random yok alanlar dar habire aynı yeri oynayınca sıkıcak tabiki oyun.. oyun sadece blizzardın tembelligi vede paragöz olması yüzünden bu hale geldi habi bakıyorum oynanış olarak diablo 2'nin kat kat gerisinde bir oyun ileri gitmesi gerekirken habi diablo 2 remake yapsalar su an herkes 3 ü bırakır tarih dersinden cıkarılır kaybolur gider bu oyun içerik felan palavra blizzard oyuna ne getirirse getirsin düzelmez bu oyun bu haliyle saglam bi yukarıda gerekli olan yazdıklarımı getirmesi lazım fakat bu blizzard ugraşıpta getirmez bişiyler aga...

Wayward Son

5.7.2012 01:54:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: C28_ Ayrıca "Blizzard" bu oyunu böyle bırakmaz. Adamlar az oyun çıkarıyorlar onunda suyu çıkana kadar kullanıyorlar.Grafik güncellemeleri, item, görev vb çok günceleme gelir bir bu oyun kadar daha güncelleme yapılır. Önemli olan bunların cebe ne kadar zarar verip vermeyeceği ? Bence bu kadar yıldan sonra firmaya güvenip oyunu gözü kapalı bir ton para verip satın alan arkadaşların bunları ücretsiz isteme hakkıdır.
Her şeyiyle katılıyorum. Skyrim bile tonla içeriğine rağmen modlarla keyfini katladı, yapımcılar orda el bile atmadılar yani mevcut sorunlar için. Dediğin gibi eğer cebe zarar vermeden yenilikler gelecekse o zaman hiç sorun yok.

C28_

5.7.2012 01:39:07

+2
Ayrıca "Blizzard" bu oyunu böyle bırakmaz. Adamlar az oyun çıkarıyorlar onunda suyu çıkana kadar kullanıyorlar.Grafik güncellemeleri, item, görev vb çok günceleme gelir bir bu oyun kadar daha güncelleme yapılır. Önemli olan bunların cebe ne kadar zarar verip vermeyeceği ? Bence bu kadar yıldan sonra firmaya güvenip oyunu gözü kapalı bir ton para verip satın alan arkadaşların bunları ücretsiz isteme hakkıdır.

Wayward Son

5.7.2012 01:37:36

+1
Misafir Kusura bakma denecek bir şey yok hocam:) Zaten bu konuda attığım ilk mesajdan itibaren şahıslar üzerinden yorum yaptım. Geçmişi bilmemen normal yani sıkıntı yok.

C28_

5.7.2012 01:27:34

+1
Ben Diablo serisini oynamadım oynanırken izledim. Diablo hakkında da şimdiye kadar yorum yapmadım. Oyunu 2 arkadaşım orijinal aldı. Oyunun Grafik açısından 2 ile karşılaştırıldığında muazzam fark var. Oyun güzel olmuş efekler felan hoşuma gitti. Ancak günümüz oyunlarına ve 12 yılın beklentisine karşın; ilk dikkatimi çeken ik şey oyunun zeminden kullanılan dokusunda neredeyse hiç ayrıntı olmaması bu oyun için bunu yapmak ne kadar zor olabilir ki. Stracraft 1 de bile ondan daha iyi zemin dokusu var. Ayrıca oyunu takip eden arkadaşların yorumlarından bir alıntı; "Oyun oynayınca küçük ayrıntılarda eksiklikleri hissediyorsun aceleye gelmiş sallanmış herhalde ?"

BSC Misafiri

5.7.2012 01:12:36

+1
Diablonun 88 almasının sebebi zaten art niyetleri, auction house ve çökmeler olarak sebeplendirilmiş (art niyetleri derken düzenli gelir için yaptığı oyunlar diyebilirim). Diablo III kötü bir oyundur diye bir argümanım yok. 100 saat oynamışlığım var. Diablo III ' ün Blizzard gibi belki de ve bence de dünyanın en iyi 3 oyun şirketinden birisinden çıkıp da, bunca sene bekledikten sonra 88 alması. Şimdi diyeceksin ki 88 de ne var. Ayrıca keyifleri bilir 88 verirler sana bana mı soracaklar da diyebilirsin. Zaten ben açmadım incelemedeki puanı kısmını derim ben de. Belirtmek istediğim Sinan beyin meseleyi çok güzel bir şekilde kelime kalabalığı yapmadan okurlara özünü vererek sunabilmiş olması ve bence oyuncuyum ben diyenlerin okuması gereken bir yazı olduğuna inanmamdan ibaret. F2P konusuna gelince olayın geçmişini bilmiyorum. Ben o yazıyı genelleyerek yazdığını zannederek öyle bir tepki verdim. O amaçla yazdıysan tepkim geçerli. Eğer sadece 1 veya 2 şahsa has yazdıysan belirttiğim gibi meseleyi kavramadan yorum yaptığım için kusura bakmayın.

clear_

5.7.2012 00:51:27

+2
Durmayın. diablo 3 premium çıkarın. Alıştık zaten.

Wayward Son

5.7.2012 00:35:39

+1
Diyelim ki Diablo çöp, diyelim ki rezalet. Biz beğeniyoruz, oynuyoruz, seviyoruz. Her Diablo haberinde de bilinçli olarak gelip buraya abuk subuk şeyler yazıyorsan da bu trollüktür. Ben de Halo'dan nefret ediyorum, bana göre aşırı renkli. Ama gidip hiç bir Halo haberinde trollük yapmıyorum, seven sever oynar. Çok istiyosan alıvereyim sana bi Diablo hevesini alırsın:)) Ciğer de mundar yaftası yemekten kurtulur;) Hadi bakayım koş git sen F2P cennetine, gölge etme.

r0ket

5.7.2012 00:21:37

+1
hakande84 zaten oyunun ismine saygıdan incelemelerde yüksek puanlar almış. metacritic e bakıldığında zaten işin rengi ortada. kullanıcılar resmen nefret ediyor oyundan. şimdi ek paket çıksa nolur pvp gelse nolur bilemem hardcore oyunculuk her zaman değişkendir. ancak bi gerçek varki oda bu oyunun şuan rezalet olduduğur. sadece ben beğenmediğim içinde değil. http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii

hakande84

5.7.2012 00:12:10

+1
Ben size söyleyeyim nasıl ilerleyeceğini. Önce otururlar düşünürler. Yeni bir içerik yapmak mı daha kolay yoksa Bashiok'u kovmak mı diye. Sonra giderler Bashiok'u kovarlar. Sonra bir yönetici çokar oyunumuz harikulade, şükelade der. Arkadaşımızın ruh sağlığı bozuktu der. Milyonlarca oyuncumuz var. Bu bile ispatı gibi saçma sapan birşey der ve yine hüsran yine hüsran. Helal olsun ama Bashiok'a. Oyun çıkmadan önce de adam bunu söylemişti. Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın dediğinde biz inanmadık. Yönetici çıkıp ooo süper oluyor oyun diye üçlü çektirirken biz de inandık. Şimdi anlıyoruz ki Bashiok haklı. Açıkça söylemek gerekirse Torchlight 2 bana daha cazip gelmeye başladı. Oyunda Legendary diye birşey yok. Inferno keyifsizlik verecek derecede zor. Boss kesiyorsun üstünden sürekli olarak mavi eşya düşüyor. Rare moblar dengesizlik derecesinde zor. Biraz Diablo 2'den kopya çekmeleri lazım. Ek paket çıkana kadar bir ümidim yok. Ek paketle düzelirse düzelir bu oyun. Ufak çeviriler ancak über diablo gibi basit şeylerle değil de 1-2 act ekleyerek, üstüne her boss kestiğinde en azından 2 tane rare item ve %30 ihtimalle Legendary item düşürtürlerse olur. Çünkü bu oyunda Legendary kavramı yok olmuş. Rare item alıp satıyorsun ve bu çok acı.

Wayward Son

5.7.2012 00:08:03

+1
Alıntı yapmadan yazacağım. Öncelikle Zoginet; teşekkür ederim hocam. Misafir arkadaşımın F2P çıkarımına tepkisine ise şöyle cevap vereyim. O zaman daha iyi anlar diye düşünüyorum. Bu iki troll arkadaşımız HER oyunun F2P olması gerektiğini, oyuncuları koruyan bir sistem olduğunu savunuyor. Bundan dolayı bu çıkarımı yaptım, şöyle temellendireyim. Diablo 3 neticesinde bir devam oyunu. Soruyorum şimdi, son zamanlarda çıkan hangi devam oyunu isteklerinizi tam olarak karşıladı? MW2-MW3 arasındaki fark bariz. Üzerine koymaktan çok var olan seriyi de bence daha kötü hale getirdiler. AC:Revelations güzel oyundu ama bende bir AC2 etkisi yaratamadı. RE6 geliyor, daha dün CoolMnaiac ile konuştuk bu konuyu. Devam oyunu olarak daha çıkmadan bir sürü tepki aldı. BF3 güzel oyun, çok eleştiriyorum ama Diablo'dan daha çok BF oynamışlığım vardır. Eleştirilerimin temeli de var olan güzel şeyleri bozmalarından kaynaklanıyor. Bir devam oyunu olarak çok eksiği var, zaten çıkan yama ebatlarından anlaşılıyor. Şimdi tekrar soruyorum. Neden bu gokuba ve hikayeci51 adlı insanlar şu yukarıda saydığım oyunlar mevzubahis olduğunda tek yorum yazmazlar? Neden ''devam oyunu olarak kötü diye'' yerden yere vurdukları Diablo'nun dışında diğer oyunlarda da aynı tepkiyi göstermezler? Bir tek Blizzard'a ''açgözlü, sömürgeci'' derler ama bir kere EA veya Activision'a aynı şeyleri söylediklerini görmedim. Sebebi belli. Delicesine istiyorlar ki Diablo 3 F2P olsun. Delicesine istiyorlar ki oynayabilsinler bu oyunu. Ama atalarımız ÇOK güzel demiş. Kedi uzanamadığı ciğere mundar der diye. Ayrıca misafir arkadaşım çok saygı duyduğum Sinan Akkol'un yazısından bahsederken keşke OGZ'nin vermiş olduğu 88 puandan da bahsetseydin, hani Sinan Akkol'un başında olduğu OGZ'nin.

r0ket

5.7.2012 00:04:49

0
istediğiniz kadar mesaj sildirin istediğiniz kadar kendizini tatmin edin. diablo çöp oyundur, haşa Allah ı inkar eder gibi inkar ediyorsunuz oyunun kötü olduğunu. OYUN KÖTÜ. ben kötülediğim için kötü değil kendinden menkul berbatlığı. http://www.merlininkazani.com/Artik_kimsenin_Diablo_3_oynayasi_gelmiyor_mu-haber-53111p1.html merlinin en çok yorum alan haberi. buyrun görmezden gelmeden okuyun. (not: diablo trolüyüm gelin kesin belki legendary item düşürürüm. anlayana...)

BSC Misafiri

4.7.2012 22:28:32

+2
Ayrıca Diablo 2 haytımın oyunudur. Sorsan hala oynarım ve bence gelmiş geçmiş en iyi oyundur. O yüzden Blizzard'ı da takdir ederim. İlk hatarında da mevzuyu pis kaka tü blizzarda çekmek de ikiyüzlülüktür ama oyunlarını orjinal alıyorsam istediğim yerde istediğim gibi eleştiririm. Bu ödediğim 140 tl nin bana sağladığı özgürlüktür. Son olarak da bayadır yorumlarını okuduğum ve kendimle ortak yön bulduğum Wayward Son; F2P çıkarımın kusura bakma çok alakasız ve boş olmuş. Bunca yazdığın kaliteli yazıdan sonra sana yakışmadığı düşünüyorum.

Zoginet

4.7.2012 22:25:44

+5
Şu siteyi açıldığında beri takip ediyorum. Daha ilk gününden beri hemde ne yorumlar ne şeyler gördüm fakat adam akıllı yorum yapan hiçbir konsolda trolluk yapmayan bir kişi biliyiorum oda Wayward Son valla helal olsun sana. Yorumlarınıda beğenerek okuyorum...

Zaym1n

4.7.2012 22:20:03

+1
Güzel bi PVP sistemi gelirse birkaç yenilikle bence gayet iyi olur. Kişisel fikrim oyun zaten yeterli derecede iyi biraz düzenleme ufak yenilikler lazım sadece.

AsasinoDePulgas

4.7.2012 22:08:07

+2
quote:

Orijinalden alıntı: gameover13 dlc yağmuru gelir olan gene oyuncuya olur :@
activision ile felan karıştırdın galiba

BSC Misafiri

4.7.2012 22:01:17

+1
Eski oyunları, blizzard gibi köklü şirketleri yermekten çok, yerenlere yermek de matah birşey zannedilmeye başlandı. Son sayının oyungezerinde oyunezer bölümünde Sinan beyin yazısını okumanızı tavsiye ederim. İnsanlar büyük beklentiyle bekledikleri ve aldıkları oyunun, iddia edildiği gibi efsane çıkmasını beklemekte, ve beklediği gibi çıkmayınca sinirlenmekte haklı. Burada asıl kızılan şey blizzarda düzenli gelirin baldan tatlı gelmesi ve blizzardın yıllardır dişliyle tırnağıyla oluşturduğu hardcore fanlarını resmen ahmak yerine koyup auction house denen illettle ve düşük drop oranlarıyla ( her ne kadar yamalarla oranlar arttırılsa da) tabiri caizse koreli gibi farma zorlaması.

Wayward Son

4.7.2012 21:45:50

+3
http://www.gw2tr.com/forum/showthread.php?tid=547&page=2&highlight=jimcarrey51 İbretlik. Aylardır Diablo trollüğü yapan bu arkadaş (orada rumuzu jimcarrey51), linkteki haberde beta keyini alabilmek için yırtınmış. Yazık:) Ayrıca oradan da ban yemesi... Paha biçilemez:))) Sonradan da bakmış ki oyun F2P ile alakası yok, saldırmaya başlamış. Başta da dedim. İbretlik.

BSC Misafiri

4.7.2012 21:34:21

+1
Gerçekten çok haklı diablo 3 sadece item peşinde koşmak olmamalı yakında pvp getirirler fakat bende wow gibi uzun ömürlü olacağını pek zannetmiyorum sonuçta WoW uçsuz bucaksız bir evreni 10 binlerce görevi raidleri pvp vs.. çok dolu dolu bir oyun.Diablo malesef bu konuda biraz oyuncuları üzdü.

BSC Misafiri

4.7.2012 21:33:31

+1
Büyük DLC'leri bedava yayınlarlarsa ozaman istedikleri etkiyi görebilirler hem oyuncular daha çok sahiplenir firmayı

Wayward Son

4.7.2012 21:24:35

+2
Diablo'dan MMO içeriği bekleyen çok bilmişler yine matah bir şey söylediğini sanıp gelmişler hemen. Tabi İngilizce bilgileri olmadığı için ne senaryoya bakarlar ne de bir şeye. Ayrıca koca Blizzard, koca markasını sahipsiz bırakacak değil. Ayrıca Erkut arkadaşım haberi eksik vermiş:) İleride atacağı adımlar konusunda da ipucu vermiş Bashiok. http://diablo3infernobuilds.com/news/bashiok-responds-to-concerns/ PVP arenası ve daha henüz açıklanmayan, oyun gelişimini etkileyecek büyük bir yama hazırlığındalarmış. Google'a ''diablo 3 blizzard says bashiok'' yazıp son 24 saatteki sonuçları aratınca ulaşılıyor habere. Azcık araştırma:)

gameover13

4.7.2012 21:17:05

+1
dlc yağmuru gelir olan gene oyuncuya olur :@

0lyimp0s

4.7.2012 21:14:46

+1
walla ben dahha alamadım alamayacamda ya :(

iamburak

4.7.2012 20:59:43

+1
Sırf bunu diyebilmek için oyunu çıkmadan kırptıklarını düşünüyorum

ali.krts

4.7.2012 20:54:51

+1
Pvp modu gelsin bi önce daha sonra yeni içeriklere yelken açın :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız