Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Bioshock 2 Başarılı Değildi"

 

bioshock2

 

    Take-Two CEO'su Ben Feder'den Bioshock 2 ile ilgili acı bir itiraf geldi. İlk oyunu oldukça başarılı bulunan oyunun devamı niteliği taşıyan Bioshock 2'nin yeterince iyi olmadığını belirten Feder şöyle konuştu:
 
    “Oldukça başarılıydı, ancak yeterince değildi." diyen Feder'in E3'de VentureBeat'e yaptığı söyleşide oyunun yeterince iyi olmadını söylerken iyi para kazandırdığını da itiraf etti.
 
    “Bioshock 2 şirket için oldukça karlı bir çalışmaydı ve büyük bir başarıydı. Bu seri gayet canlı ve tüketiciler üzerinde harika bir etki bırakıyor" şeklinde konuştu. 
 
    9 Şubat'ta Xbox 360, PS3 ve PC için çıkan BioShock 2 çıkış ayında Amerika'da sadece X 360 platformunda 562,900 adet satmıştı. PC ve PS3 versiyonları ise aynı başarıyı gösterememişti.
 
   
 Röportaj, Venturebeat'den

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bioshock 2 sea of dreams playstation3 xbox360 2kgames pc rapture city fps Ben Feder
iPhone 4 İlk Haftasında 1.7 Milyon Sattı N-Space'ten Sürpriz Bir Oyun Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.7.2010 11:42:21

0
delinin biri bi kuyuya kötü diye taş atmış herkes onu izliyor. iki oyunuda oynadım evet 1. oyunun konusu farklı 2. oyunun konusu farklı sizin kötü dediğiniz şey sanırım bu konu farkından kaynaklanıyor. yoksa oynanışı olsun grafikleri olsun ilk oyunu gayet güzel katlıyor. sağlam bir atmosfer var karakterlerin yapay zekaları 1. oyuna göre o kadarda can sıkıcı değil. 1. oyunun üzerine kurduklarını söylüyor herkes. e doğaldır 2. bir şehir yapılmadığına göre zaten konu aynı şehirde geçiyor farklı mekan olması biraz garip olmazmıydı. 1. oyunu oynayan herkes zaten biliyor mekanları. little sisterların ölmemeside zaten ayrı bi güzellik. ilk oyunda hard seviyede resmen kör düğüm noktasına giriyordu oyunun sonlarına doğru bu durum.

Dante

6.7.2010 02:33:43

0
2K Games'i seviyorum ya. Adam delikanlı gibi çıkıp söyleyebiliyor. Diğer beyinden yoksun yapımcılar biz konsolun gücünü şöyle kullandık böyle yaptık öyle ettik derken bunlar hatalarını görebiliyor. Evet Bioshock 2, ilk oyun gibi efsaane bir başlangıca göre beklenilen gibi olmadı. Ben de çok eleştirmiştim ve hatta bitirmeden PC'mden kaldırmıştım oyunu. Ama bugün tekrar kurdum ve şansına bu topice denk geldim. Oyun ne kadar ilk Bioshock kadar vurucu olmasa da kaliteli olmuş bunu çıktıktan uzun süre sonra sindire sindire oynadığımda anladım. Aslında oyun kötü değil, FPS piyasasında üst sıralarda olacak bir oyun tek olarak ele aldığımızda. Ama ilk Bioshock o kadar harikaydı, haliyle Bioshock 2 onun gölgesinde kaldı. En büyük sorunu bu. Çıtayı daha da öteye taşımalarını beklerken hayal kırıklığına uğradık. Ama Bioshock 2'yi ilk oyunla kıyaslamazsak yine harika bir oyunmuş bunu yeni keşfettim. İlk oyun 100 üzerinden 95 alıyorsa Bioshock 2'de 88-90 arasında kalır ki gayet sağlam bir not. Tabii keşke Bioshock 1 kalitesini daha ileriye taşısaydı bu oyun. Ama 2k Games Ceo'su böyle bilinçli olduktan sonra, 2K Games'in oyunlarını da gördükten sonra zaten çalışanlarının aklı başında işinin ustası olan insanlar olduğu belli ve bu nedenle Bioshock 3'ün harika şekilde geleceğini, belki Bioshock 1 kadar olmasa da (ilkler her zaman en iyisi olur genelde, ilk olduğu için) Bioshock 2'den çok daha kaliteli bir oyun yapacaklarından eminim.

Dihaş

30.6.2010 02:51:01

0
Adam haklı beyler, ilk oyundan hiç farkı yok

SOLID SNAKE

29.6.2010 17:32:19

0
dlc paket gibiydi tek farklılık bigdaddy ile oynamamız ve bigsister ların olmasıydı seriye bi yenilik getirmiyodu ondan tutmadı ama bilinirki ilk oyun atmosferi hikayesi ve oynanışıyla iyiydi

canpinar

29.6.2010 00:30:56

0
Vasat bir oyundu.

Antrim

28.6.2010 23:31:53

0
ilki superdi ançak ikide o kadarda güzel degildi ama kotüde degildi.

laserion

28.6.2010 21:02:00

0
Orjinal alma taraftarıyım doğruyu söylemek gerekirse vaad edilen mutiplayer oynanışı gördükten sonra oyunu aldığıma bir yandan da pişman oldum ama hakkını single playerde veren bir oyun keşke fizik efeklerine daha çok yoğunlaşmış olsalardı bazı yerlerde çok saçma geliyor bana başka bir karakterin açabildiği kapıları en güçlü silahımızla bile açamıyoruz bu kötüydü mesela.

tony_corleone

28.6.2010 20:41:26

0
Oyunun grafiklerinde ilk oyun üzerine fazla birşey yoktu tek kusuru bence bu onun dışında oyun çok güzeldi ben beğenmiştim.

Haykıran Bıngıldak

28.6.2010 20:10:35

0
En azından bazıları gibi çakma ürünlerini yüceltip ilham aldıklarını yerin dibine sokmuyor. Şimdi tam olarak neyi ima etmiş anlamadım. Gerçekten iyi olmadığını mı yoksa yeterli bulup daha iyisi olabilirdi demeyi mi ki 2. ima gayet güzel en azından özeleştiri yapabiliyor, daha güzel oyunlar yapmanın peşindeler demek olur bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bioshock 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız