Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioWare, Bir El Konsolu Oyunu Üzerinde Çalışıyor


 
 
     Ünlü oyun sitesi Play.TM'de çıkan bir söylentiye göre BioWare, daha önce duyurulmamış bir el konsolu oyunu üzerinde çalışıyor.
 
     Sitede çıkan söylentinin kaynağı ise, BioWare'da oyun test eden diyebileceğimiz bir görevde çalışan Mitchell Fujino'nun Linkedin sitesinde yayınladığı CV profili. Mitchell Fujino'nun sitedeki profilinde, firmanın şu sıralar bir el konsolu oyunu üzerinde çalıştığı yazılmış.
 
     Tahminlere göre şu an sadece BioWare çalışanlarının bildiği bu gizli oyun, şirketin ilk ve son el konsolu oyunu niteliğini taşıyan 2008'de DS'e çıkan Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood'un devam oyunu olabilir. Bunun haricinde iyi bir teknik yapıya sahip olan 3DS için yeni bir oyun veya Unreal Engine'i kullanarak Epic Games'in önünü açtığı iDevice'lar için yeni bir oyun da olası seçeneklerden bazıları.
 
     Bunların yanı sıra BioWare'in sitesine bakacak olursak, şirketin şu sıralar yaptığı oyunların listesinde Dragon Age 2 ve Star Wars: The Old Republic bulunuyor. Ayrıca geçtiğimiz aylarda şirketin kurucularından Greg Zeschuk'un Dragon Age serisinin el konsollarına uğramayacağını açıkladığı da elimizde bulunan bilgiler arasında.
 
     BioWare'dan gelecek açıklamayı bekleyelim...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Bioware RPG PC Xbox360 Mass Effect 2
Shogun 2: Total War'dan Yeni Ekran Görüntüleri Bioshock: Infinite'den İlk Oynanış Videosu Bu Ay
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alpilkay

12.9.2010 21:59:04

0
ps3'e Mass Effect 2 çıkarıcaklarına göre, bana göre psp için bir oyun gelecek.

On.E

12.9.2010 14:28:14

0
BioWare'e her oyunda güvenim sonsuz ama şu MMO Old Republic işine girmeleri kötü oldu sanki iyi iş çıkaracaklardır ama KotoR III gelse daha iyi olurdu tabii gerçek zamanlı savaş sistemini de içermesini isterdim..Handheld konusunda 3DS'e iyi bir oyun ile gelebilirler..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız