Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham City'nin Çizgi Roman Serisi Çıkacak


     En iyi süper kahraman oyunu olarak kabul edilen Batman: Arkham Asylum, aldığı bu ödülü sonuna kadar haketmiş ve oyunculardan büyük bir beğeni kazanmıştı. Rocksteady firmasını da gözdeler arasında sokan oyunun ikinci versiyonu ise bildiğiniz gibi bu sene sonunda çıkışını yapacak.
 
     Batman: Arkham City'de kabusun Gotham City sokaklarına taştığına şahit olacağız. Peki ne oldu da Arkham Asylum'dan sonra şehir bu hale geldi? İşte bu sorunun cevabını DC Comics'in duyurusunu yaptığı Batman: Arkham City çizgi roman serisinde öğreneceğiz.
 
     Altı bölümden oluşan bu çizgi roman serisi ilk oyun ile ikinci oyun arasında köprü görevini üstlenecek. Serinin hikaye olarak ilk oyundan bir yıl sonrasında başlayacağı da belirtiliyor. Her iki oyunun da hikayesinin yazarı olan Paul Dini tarafından kaleme alınacak olan serinin çizerliğini ise Carlos D’andaüstlenmiş.
 
     Dijital ve basılı olarak çıkacak olan serinin her bir sayı fiyatı ise 2.99$ olacak. Mayıs ayında başlayacak olan serinin ilk bölümünün kapak tasarımına ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman: Arkham Asylum 2 Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady
Rapor: GTA V, 2012 Mart'ından Önce Çıkmayacak The Darkness 2, Cel-shaded Olacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.2.2011 18:30:38

0
arkadaşlar arkhamcity.co.uk'dan yeni bilgiler gelmeye ve yine evlere şenlik oyuniçi(!) görüntülerde verilmeye başlandı. http://arkhamcity.co.uk/viewtopic.php?f=4&t=1508%22 detaylara buradan gözgeçirin.

BSC Misafiri

11.2.2011 11:05:41

0
Çıkarsa kesin okurum

BSC Misafiri

10.2.2011 01:46:16

0
ilk oyununda vardı comic book'u netten indirmiştim büyük bir ihtimal çıktıktan sonra buda düşer nete ordan indirebilirsiniz.

sinemanyak

10.2.2011 01:28:16

0
Türkiye'de yayınlanırsa dişimi kırarım!! (mucizeler olabilir, olursa da bilin ki bu yazdığım mecazi, ciddi değil) Satmıyor ki arkadaş çizgi roman türkiyede. Bir kaç ay Hoz Comics çıkarıyordu Spider-man'i, ondan sonra hala çıkmıyor yeni sayı. Keşke büyük bir kitle olsa alan

BSC Misafiri

9.2.2011 20:25:29

0
bu oyun hakikaten geniş bir hayran kitlesine sahip ; bu oyunun satışı çok rahat ilk oyunun satış rekorunu aşar 3 milyonu yakalar hatta aşar bile. ama artık yeter!, birazda videolar yayınlansın, hep oyun içi(!) görüntüler veriliyor.videolar çoğalsın birazda ...

BSC Misafiri

9.2.2011 20:01:39

0
etkileyici. türkiye'de de dağıtımı olacak mı?

waltran

9.2.2011 19:11:35

0
mükemmel kesin okumam lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız