Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham City'de Multiplayer Olacak mı?

Rocksteady'den yine harika bir Batman oyunu geliyor.
 
    Batman: Arkham City'nin Arkham Asylum'da olduğu gibi saf ve harika bir tek kişilik oyuncu deneyimi yaşatacağından hiç şüphemiz yok. Peki ya çok kişilik? Yeni nesil oyunların ömrünü uzatabilmesinin multiplayer'a baktığını biliyoruz. Arkham City'yi bitirip kenar köşeye koymak istemeyenler elbette oyunda multiplayer olup olmayacağını merak ediyorlar. Peki Rocksteady bu işe ne diyor?
 
     Yapımcı ekipten Dax Gin, Multiplayer konusunu ciddi bir şekilde düşündüklerini ancak bunun oyunun tek kişilik tabanına mantıklı gelmeyen bir düşünce olması nedeniyle vazgeçildiğini dile getirdi. Üretimi de kısıtlayacağı düşünülen multiplayer fikri böylelikle iptal edilmiş.

    Ancak Ginn, Multiplayer'a tamaman 'Hayır' demiyor. Rocksteady, multiplayer için artan talebin farkında ve bu duruma kesin bir açıklık getirmekten yana değil. Belki ileride Rocksteady'nin fikri değişebilir...

    "Multiplayer'ın süper popüler bir şey olduğunu ve online oynanışın sürekli büyüdüğünü tamamen görebiliyorum, ve bu insanların arzu ettiği bir şey aynı zamanda. O yüzden, ileride ne olacağı hakkında bir şey söyleyemem ama biz Arkham City'de tamamen tek kişilik oyun deneyimine odaklanmış durumdayız."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Batman: Arkham Asylum 2 Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady multiplayer
Epic: "Gears of War 3 Son Değil!" Black Ops'un İkinci Harita Paketi Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.4.2012 21:12:38

0
Bence oyun multiplayer olmalı çünkü bi oyunda ne kadar çok beyin o kadar zevkli bir oyun demektir bence

BSC Misafiri

12.4.2011 14:54:35

0
oyunla ilgili birkaç tane yeni haber çıkmış neden paylaşılmıyor burada ? mesela ; 1.)dax ginn batman : ac için pc platformu için övgü dolu sözlerden alıntı röportaj yapılmış ..2.)warner bros. batman:Ac koleksiyon versiyonlar için fiyatları belirlemiş.3.) 'Rocksteady,Dedektif Modu, patronu savaşları ve daha fazla' adı altında haberler çıkmış.

BSC Misafiri

5.4.2011 21:51:19

+2
kesinlikle multiplayer olmamalı.batman oyunları multiplayer içerecek bir süperkahraman ooyunu hiçbir zaman olmamıştır.ben açıkcası batmobile olmamasına iç yanıyorum.kesinlikle batmobile olmalıydı. bu yüzden bi bakıma en üzücü yanı; bat(bot,mobile,copter vs.) araçlarının olmamasıdır. multiplayer olmuş olmamış hiç önem vermiyorum ..

emreDZ

5.4.2011 21:47:57

+1
oynama süresini uzatmak için uyduruk bir multiplayer hazırlamak yerine single modu öyle bir kurgulayın ki tekrar tekrar oynama oynama isteği uyandırsın bizde. yapılamacak birşey değil, örnek oyunlar da var hatta :)

fthzgr

5.4.2011 21:43:48

0
GeoW'un horde versiyonu gibi bir mod olsa. Jokerle filan beraber dövüşsek [8d]

MantarTheGreat

5.4.2011 21:32:01

+1
olmasın. bırakın oyun orjinal haliyle kalsın. oynama süresini uzatıcaz diyerek, single modunu kırpmayın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız