Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assasin's Creed III İçin Hangi Hikaye ?

Siz Assassin's Creed III'ün hangi dönemde geçmesini isterdiniz ?
    Assassin's Creed II'nin duyurulmasının hemen ardından başlayan "Assasin's Creed III yapım aşamasında" haberlerinin ardından, yapımcılar şimdide 2. oyun çıkmadan yeni oyunları için nasıl bir hikaye işleyebilecekleri üzerine fikir üretiyorlar.
 
    Ubisoft yetkililerinden Philippe Bergeron; Alman bir Tv kanalında yayınlanan PLAY'D isimli programda yaptığı açıklamada, sıradaki oyunda işlenmesi için düşündükleri 2 konu/hikayeden bahsetti;
 
" Akıllara gelen 2 fikir var. Biri orta çağ İngilteresinde geçecek olan bir oyun. Kral Arthur zamanında yaşayarak o zamanın olaylarını anlatmak bir hayli ilginç olurdu. Aklımıza gelen ve kişisel olarak herkesinde favori olarak gösterdiği eski çağ Japonya'sın da geçecek bir yapım. Bu kültürü tanımak ve keşfetmek isteyen oyuncular için ilgi çekici bir oyun olurdu."
 
    Assasin's Creed III'ün, 2. Dünya Savaşı sırasında kadın bir suikastçiyi yönlendirdiğimiz bir hikayeye sahip olabileceği söylenmiş, ancak Ubisot Montreal CEO'su Yannis Mallat 3. oyunun planlarının çoktan yapıldığı ve herşeyin oturtulduğunu dile getirmişti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak assasin's creed 3 hikaye ubisoft yeni fikirler
Modern Warfare 2 Açılış Videosu (Spoiler İçerir !) Famitsu'nun Yeni İnceleme Notları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.4.2010 14:59:55

0
Çok saçma kadın suikastçi olayı...Ve klasik 2.dünya savaşı.... Oyunun yapısına ne kadar ters olduğunu farkedip yapmazlar umarım Eğer bu oyun 3leme ise ve 2. oyunda desmond ezio nun yeteneklerini almışsa 3.oyun kesinlikle desmond un günümüz hikayesi olmak zorunda 2. oyunun bitişini göz önüne alırsak 3. oyunun konusu mecburiyetten dolayı bu.

Kullanıcı Adınız

28.10.2009 12:58:01

0
AC3 TAŞ DEVRİNDE GEÇSİN DİNAZORLARA SİKAST YAPALIM EN GÜZELİ
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız