Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkham Asylum'a Taze Haritalar

 

batman

 

    Batman Arkham Asylum'un Avrupa'dan sonra bugün itibariyle Amerika'da da çıkışını yapan "Game of the Year Edition" versiyonuna güzel bir kampanyada beraberinde sunuluyor. 
 
    Daha önce sadece GameStop ön-alımlarına özel olan "Dem Bones Challenge Map" haritası ile sadece "Collector's Edition"a özel olan "Crime Alley Challenge Map" haritasının artık PSN ve Xbox Live'de herkes için indirilebilir durumda olacağı açıklandı.
 
    Her İki haritanın ayrı ayrı 240 MS Puanına / 3 Dolara satılacağı belirtildi. Bu arada PC oyuncuları "Dem Bones Challenge Map" nedeni bilinmeyen bir şekilde Games for Windows Live Marketplace kısmında "Villain Challenge Map" olarak görülüyor, haberiniz olsun.
 
    Bu haritalardan sonra Arkham Asylum'un tek özel kalan haritaları sadece PS3'de bulunan "The Joker Challenge Maps" ile "Prey in the Darkness" oluyor. Bu haritaların kıymetini bilin PS3 sahipleri... 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak batman arkham asylum GameStop Collector's Edition yeni harita
Metroid Other M'den Yeni Taramalar Call of Duty: Black Ops Wii'ye de Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham Asylum
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız