Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkham Asylum, Yeni Detaylar ve Video

Arkham Aylum en iyi Batman oyunu olacak gibi gözüküyor.
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan demosu ile beklentileri karşılayabilecek bir oyun olduğunu kanıtlayan Batman : Arkham Asylum için yeni bir video yayınlandı.
 
Yayınlanan bu videoda oyun boyunca bize yardımcı olacak silah ve eşyalarımız tanıtılmış ;
 
Batarang : ismini bumerangtan alan Batarang, Batman'in en bilinen silahlarından birisi. Hedeflediğiniz her objeyi vurması garanti olan bu silah en büyük yardımcılarımızdan.
 
Explosive Jell : Adından da anlaşıldığı gibi patlayıcı bir madde barındıran bu silahımızı genellikle gizli yerlere geçişlerde, duvarları patlatmak için kullanacak olsakta bu patlama ile düşmanlarımıza da zarar verebileceğiz.
 
Grapnel Gun :  Bu silahın farklı özelliklerinden yararlanarak düşmanlarımızı da egale edebileceğiz. Mesela uzakta olan bir düşmanı hedef alıp bu araç sayesinde onu aşağıya doğru çekebileceğiz. Veya büyük bir duvara saplayarak kas gücümüz ile o duvarı çekip düşmanlarımızın kafasına inmesini sağlayabileceğiz.
 
Line Launcher :  Batman'in yüksek çıkıntılara çıkmasını sağlayan bu araç oyun boyunca en fazla kullanacağımız araçlarımızdan birisi.
 
Bu ana silahlar dışında oyunda bir çok teknolojik aletin yardımından da faydalanacağız. Mesela thermal dürbün'da bu araçlardan birisi.
 
Ps3 ve Xbox360 için 25 Ağustos'ta çıkacak olan oyun PC için ise 18 Eylülde raflardaki yerini alacak.
 
Yayınlanan yeni videoyu izlemek için tıklayınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Batman : Arkham Asylum Roksteady Pc ps3 xbox360
Sega Genesis 20 Yaşında Gündemde Yeni Oblivion Oyunu Yok

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham Asylum
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız