Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Angry Birds Çılgınlığı Tam Gaz Devam Ediyor

 
   Yapımcı Rovio Entertainment bugün yaptığı açıklamada 2012 yılı finansal sonuçlarını basınla paylaştı. Yıl sonu itibariyle % 101 oranında artan gelirler geçen sene 75.6 milyon Euro ilen bu sene 152.2 milyon Euro'ya yükselmiş durumda. Anlayacağınız firma, her sene zarar açıklayan yapımcılara inat darphaneye dönmüş.

   Şirketin CEO'su Mikael Hed, yakaladıkları fenomenle uluslararası anlamda büyük başarı elde ettiklerini belirtiyor. Bu başarının altında tabii ki başta Angry Birds olmak üzere 2012 yılı içerisinde çıkan Angry Birds Space, Amazing Alex, Bad Piggies ve Angry Birds Star Wars gibi yapımlar büyük pay sahibi.
 
   Rovio, oyunlarının toplamda 1.7 milyar defa indirildiğini ve bunun 1 milyarlık kısmının Angry Birds'e ait olduğunu açıklamalarına ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot Angry Birds Rovio Chillingo iPhone Apple Store Puzzle PSN PC 3DS Wii Wii u
Leisure Suit Larry HD, Mayıs Ayı Sonunda Deus Ex: Human Revolution Wii U Videosu Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

4.4.2013 02:58:13

0
Star Wars yeni bölümlerini bekliyorum nezaman gelecek güncelleme! Gerçekten oynarken hiç sıkılmıyorum. Angry Birds ve birde Plants of Zombi die bir oyun var ikisini tek geçerim.

Frozen Grenadier

3.4.2013 23:14:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam Ya sırf popülerlikten,mobil oyunların coşmaya başlangıcındaki dönemde çıktığından böyle oldu.
Bence alakası yok angry birds ün bu kadar başarılı olmasının bir sebebi de insanları sıkboğaz etmemesi bence oyun başarılı ama bunun yanında sizi satın al diye de zorlamıyor ve fiyatı da gayet makul bu sayede oyunu almayı planlayan kesim de kolaylıkla alabiliyor. isteyen trial ini indirip oynuyor isteyen full sürümünü alıp oynuyor

oveo531

3.4.2013 21:48:18

0
Yahu helal adamlara, ufacık bir uygulama dan ne para götürdüler...

MiyopBey

3.4.2013 17:33:11

0
Ya sırf popülerlikten,mobil oyunların coşmaya başlangıcındaki dönemde çıktığından böyle oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Angry Birds ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız